Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:43 | 16/12/2021

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη ημεδαπός, χθες (15-12-2021) το βράδυ στη Λαμία, μετά από ληστεία που διέπραξε λίγες ώρες νωρίτερα, σε βάρος ημεδαπής που κινούταν πεζή στην περιοχή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι άγνωστος δράστης προσέγγισε την παθούσα και προσπάθησε να της αφαιρέσει την τσάντα της, πλην όμως αυτή αντιστάθηκε και με την άσκηση σωματικής βίας, κατάφερε τελικά να της την αποσπάσει και να τραπεί σε φυγή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας, ο οποίος μετά από άμεση κινητοποίηση και αναζητήσεις στην περιοχή, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την πρόοδο της προανακριτικής διαδικασίας, προέκυψε επίσης ότι ο ανωτέρω προσέγγισε αιφνιδιαστικά, μεσημβρινές ώρες της 13 & 14-12-2021, δύο (2) ακόμα ημεδαπές, εκ των οποίων η μία ηλικιωμένη, οι οποίες κινούταν πεζές σε περιοχή της Λαμίας, αφαιρώντας τις τσάντες τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis