Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:32 | 18/06/2020

Την ζωή δύο συμπολιτών μας έσωσε ο αστυφύλακας Γεώργιος Μπρίτσος ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός με την άμεση παρέμβαση του έσωσε έναν 85χρονο ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο αλλά και έναν 25χρονο ο οποίος έπαθε επιληπτική κρίση, όπως αναφέρει το e-evros.gr. 

H Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το μέλος της και άξιο συνάδελφο αστυφύλακα Γεώργιο Μπρίτσο, που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης καθώς σε δύο πρόσφατα περιστατικά που έλαβαν χώρα εντός της πόλης μας, με αυτοθυσία, επαγγελματισμό και αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο δίνοντας τις πρώτες βοήθειες σε δύο συμπολίτες μας που είχαν άμεσο κίνδυνο για την ζωή τους και χάριν στην άμεση επέμβαση του, κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας του, κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο.


Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας αποδεικνύουν ότι με την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει, προσφέρουν τα μέγιστα προς στο σύνολο αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Πηγή:  xronos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis