Αστυνομικός ανέσυρε από γκρεμό με ασφάλεια γυναίκα

Αστυνομικός ανέσυρε από γκρεμό με ασφάλεια γυναίκα

To πρωί της περασμένης Παρασκευής, το Α.Τ Ανδρίτσαινας ενημερώθηκε για τροχαίο ατύχημα (πτώση Ι.Χ σε γκρεμό) στο Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα.

Αμέσως τζιπ της ΕΛ.ΑΣ με άνδρα του Tμήματος έφτασε στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί το σήμα από την κλήση που έγινε και βρήκε την οδηγό του οχήματος καλά στην υγεία της αλλά να παραμένει ακόμα στο γκρεμό χωρίς να μπορεί να ανέβει λόγω της ολισθηρότητας των βράχων.

Χωρίς να διστάσει και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη περιοχή με σχεδόν μηδενική ορατότητα λόγω ομίχλης αλλά και καταιγίδα, έδεσε ένα σκοινί και κατέβηκε στο γκρεμό ώστε να βοηθήσει την νεαρή οδηγό να ανέβει στη Ε.Ο Ναού Επικούριου Απόλλωνα – Μεγαλόπολης όπου και ήταν ο κεντρικός δρόμος.

Με ασφάλεια την ανέβασε στο δρόμο ενώ λίγο αργότερα την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας για προληπτικές εξετάσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον άνδρα του Α.Τ Ανδρίτσαινας αλλά και όλο το προσωπικό του ορεινού αυτού τμήματος της Επαρχίας Ολυμπίας όπως επίσης και στον Διοικητή του που έχει στο δυναμικό του τέτοιους άξιους και δραστήριους αστυνομικούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάθη που κοστίζουν ακριβά στην ασφάλιση του οχήματος σου