Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 09/09/2021

Παρά τις όποιες ελλείψεις και τα χρονίζοντα προβλήματα υποστελέχωσης του Α.Τ. Πάρου, οι υπηρετούντες σε αυτό αστυνομικοί εκπληρώνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων με αυταπάρνηση το καθήκον τους, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας. Ένα τέτοιο αξιοσημείωτο περιστατικό, είδε το φως της δημοσιότητας και φυσικά αξίζει να αναφερθεί.

Ένα συμβάν κλοπής στην Παροικία έγινε πρόσφατα αντιληπτό από τυχαία διερχόμενο αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός παρακολούθησε το κλέφτη, πάλεψε μαζί του γενναία και τον συνέλαβε θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη σωματική ακεραιότητά του. Η οικογένεια – θύμα της κλοπής απευθύνει δημοσίως σε επιστολή ευχαριστίες προς τον αστυνομικό και τα στελέχη του Α.Τ. Πάρου εκφράζοντας κατά συγκινητικό τρόπο την ευγνωμοσύνη της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΤ ΠΑΡΟΥ

Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τα παιδιά της Αστυνομίας Πάρου, ιδιαιτέρως τον αρχιφύλακα κ.Θεόδωρο Κοντοθεοδώρου, ο οποίος καθότι βρισκόμενος εκτός υπηρεσίας και διερχόμενος τυχαία από τον χώρο του ξενοδοχείου μας «Δούκισσα» στην Παροικία, έγινε αυτόπτης μάρτυρας, αντιλαμβανόμενος την κλοπή. Έπραξε το καθήκον του παρακολουθώντας και συλλαμβάνοντας τον κλέφτη, τον ακινητοποίησε και πάλεψε μαζί του γενναία θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα.

Σε καιρούς που η ασφάλεια και η περιουσία των πολιτών βρίσκονται εκτεθειμένες σε άπειρους κινδύνους τα παιδιά της Αστυνομίας αναπτερώνουν το ηθικό μας.

Συγχαρητήρια θερμά στον Διοικητή της Πάρου και σε όλα τα παιδιά του ΑΤ Πάρου, ιδιαιτέρως στον κ.Θεόδωρο Κοντοθεοδώρου για την αυταπάρνηση, γενναιότητα, υπευθυνότητα και ανθρωπιά του. Επίσης στους κυρίους Ζουμή Κωνσταντίνο και καραγκούνη Χρήστο – Υπαρχιφύλακες αλλά και στην ομάδα τροχαίας ΟΕΠΤΑ κυρίους Αθανασόπουλο Νικόλαο, Τατση Γρηγόριο, Γεωργοκίτσο Χρήστο εποχούμενης περιπολίας για την άμεση συνδρομή τους.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ανθυπαστυνόμο κα Ιτσοδέλη Γαρυφαλλιά που συνέβαλε με υπευθυνότητα και ευγένεια στην διεκπεραίωση της διαδικασίας.

Με βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φεβρωνία Κυριαζάνου-Κανακαρη
Θεοδωρος Κανακάρης
Δούκισσα & Λιλα Κανακάρη

parianostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis