Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:56 | 09/08/2017
Ένας αστυνομικός του Στάμφορντ έχει ασκήσει αγωγή εναντίον της εταιρείας  Sig Sauer για τραυματισμό που υπέστη όταν το υπηρεσιακό του πιστόλι P320 εκπυρσοκρότησε έπειτα από πτώση και τον χτύπησε στο πόδι σε ένα χώρο στάθμευσης….!!!
 
Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στις 4 Αυγούστου στο αμερικανικό Επαρχιακό Δικαστήριο για την περιοχή του Κοννέκτικατ, ο αξιωματικός Βίνσεντ Σέπρις είχε το πιστόλι SIG P320 που διαθέτει  το τμήμα….. όταν αυτό έπεσε στο πεζοδρόμιο, εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα μπήκε κάτω από το αριστερό του γόνατο ….
[custom:google-ads]
Ο Σέπρις, 34 χρονών μέλος της ομάδας ειδικής ανταπόκρισης του τμήματος, υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και επέστρεψε στο καθήκον, παρόλο που μπορεί να χρειαστεί περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Jeffrey Bagnell.
 
Ο Σέπρις επιδιώκει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια δολάρια σε ποινικές και αντισταθμιστικές ζημίες και ζητά από την Sig Sauer να ανακαλέσει το πιστόλι ή να περιλαμβάνει προειδοποίηση ότι το όπλο δεν είναι "ασφαλές όταν πέφτει" όταν ένα φυσίγγιο είναι στη θαλάμη.
 
Το Αστυνομικό Τμήμα του Στάμφορντ δήλωσε ότι έχει παροπλίσει όλα τα πιστόλια P320 που εξέδωσε στους αξιωματικούς του λόγω του συμβάντος.

Ένα τυχαίο περιστατικό από ένα ελαττωματικό πιστόλι ή μια κατασκευαστική αστοχία από μια εταιρεία με μεγάλο κύρος;
 
Το μέλλον θα δείξει … Βέβαια …. διάφοροι ειδήμονες έχουν αρχίσει και βγάζουν βίντεο στο διαδίκτυο και ισχυρίζονται ότι το όπλο είναι ελαττωματικό ….. αν και δεν μπορεί να αποδειχθεί σε τι κατάσταση είναι αυτό το όπλο που δείχνει το βίντεο …

 www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis