Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 31/07/2021

Λέγεται Δημήτρης Χουστουλάκης!

Κατάγεται από τα Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού και Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Ένας άνθρωπος με περγαμηνές εκτός ως Αστυνομικός και στα γράμματα, όπως και τα άλλα του αδέλφια.



Είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, αξιωματικός καριέρας της Αστυνομίας , ο διοικητής του τμήματος Αστερουσίων (Πύργου), αστυνόμος Β, Δημήτρης Χουστουλάκης, αφιερώνει τη ζωή του σε αυτό που αγαπά: την οικογένειά, την αστυνομία, τον συνάνθρωπο, αλλά και την επιστήμη που πάντα τον γοήτευε.


Ο 40χρονος αξιωματικός που το ήθος του είναι γνωστό σε όσους τον περιβάλλουν, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όσους ονειρεύονται.

Χθες βράδυ πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σε ανάρτησή του ο ίδιος αναφέρει:

Δεν ξέρω τι γράφουν σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά το σίγουρο είναι ότι το σημαντικότερο μου πτυχίο είναι η οικογένειά μου! Μπορείς να κερδίσεις τον κόσμο όλο.. πτυχία, επιτυχίες, λεφτά, δόξα..κι όμως 5′ λεπτά με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε τα ξεπερνούν όλα! Όσον αφορά το πτυχίο μου ξέρω ότι το ταξίδι συνεχίζεται και αυτό είναι που μετράει για μένα! Ευχαριστώ τον καθένα που ήταν κοντά μου σε αυτόν τον αγώνα…οικογένεια, φίλους, συναδέλφους! Να ξέρετε ότι θα κάνω το παν για να είμαι χρήσιμος και σωστός!

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Χουστουλάκης τέλειωσε πρώτα την ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Μπήκε το 2000, ήταν άριστος μαθητής, έχοντας συγκεντρώσει 19.500 μόρια στις πανελλήνιες και επέλεξε τη συγκεκριμένη σχολή. Αν και στο μυαλό του είχε την ιατρική, τελικώς δεν την επέλεξε τότε.

Η αστυνομία ήρθε μετά που ολοκλήρωσε τις σπουδές μου στην ΑΣΟΕΕ, σκεπτόμενος την επαγγελματική αποκατάσταση. Μετά όμως αγάπησε την Αστυνομία, γιατί του έδινε και μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρει στον άνθρωπο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2010 ξανασκέφτηκε την Ιατρική.

Άρχισε να διαβάζει όποτε είχε κενό χρόνο, έδωσε εξετάσεις, πέρασε και χθες βράδυ ορκίστηκε γιατρός.

Το “e-mesara.gr” εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Χουστουλάκη και του εύχεται καλή σταδιοδρομία…

(Με στοιχεία από παλιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ)


 
Πηγή e-mesara.gr


 

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis