Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 21/01/2019

Μία αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Lafayette των Η.Π.Α. είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στην πλάτη από συνάδελφό της κατά τη διάρκεια περιστατικού, την περασμένη εβδομάδα.

Αστυνομικοί του Τμήματος αναζητούσαν ένα φυγόποινο και ανταποκρινόμενοι σε πληροφορίες ότι βρισκόταν σε μία συγκεκριμένη κατοικία, μετέβησαν στο σημείο και ζήτησαν από την ιδιοκτήτη να ψάξουν το σπίτι. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η αστυνομικός Lane Butler.

Η ιδιοκτήτης συμμορφώθηκε με τις οδηγίες των αστυνομικών, προειδοποιώντας τους ωστόσο ότι μέσα στο σπίτι έχει ένα μεγάλο σκυλί, τοποθετημένο σε ειδικό κλουβί.

Η Butler και άλλοι δύο αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι αναζητώντας τον ύποπτο. Όμως το σκυλί κατάφερε να ελευθερωθεί από το κλουβί, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να σπεύσουν να βγουν από το διαμέρισμα για να το αποφύγουν.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή της υποχώρησής τους, το όπλο του ενός εκπυρσοκρότησε με τη σφαίρα να διαπερνά την πόρτα του διαμερίσματος και να χτυπά την άτυχη αστυνομικό στην πλάτη.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Butler φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο η σφαίρα τη βρήκε ακριβώς πάνω από την προστατευμένη περιοχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Lane Butler

Δείτε το βίντεο από την κάμερα που έφερε ένας από τους αστυνομικούς στη στολή του:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis