Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:27 | 20/08/2015

«Εκρηκτική» παραμένει η κατάσταση στην Κω όπου εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν στους δρόμους του νησιού, περιμένοντας να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη Ελλάδα ή την Ευρώπη.

Το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού βρίσκεται σε διαρκή «πολιορκία» από εκατοντάδες μετανάστες, οι οποίοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται για τα χαρτιά που δεν έχουν λάβει ακόμη, με αποτέλεσμα να σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο επεισόδια στο κέντρο της Κω.

Την Πέμπτη υπήρξε ένταση ανάμεσα σε μετανάστες και αγανακτισμένους πολίτες όταν οι πρώτοι έκλεισαν ξανά τον δρόμο έξω από το ΑστυνομικόTτμήμα του νησιού, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αμέσως, επενέβησαν εξαγριωμένοι πολίτες και οδηγοί οι οποίοι ζήτησαν από τους μετανάστες να φύγουν από τον δρόμο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Πάντως, σύμφωνα με το aegeanews.grλίγα λεπτά αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση αστυνομικής δύναμης

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis