Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:13 | 07/01/2016

Η αστυνομία πιστεύει πως ένας άνδρας σκότωσε την γυναίκα του και μετά έκοψε σε κομμάτια το σώμα της ενώ το κεφάλι της το «βούτηξε» στο τσιμέντο. Το σώμα του βρέθηκε βυθισμένο μέσα σε λίμνη.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες άρχισαν να εκτυλίσσονται το Σαββατοκύριακο όταν μια βαλίτσα με μέλη γυναικείου σώματος βρέθηκαν στη λίμνη Traunsee, περίπου 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Σάλτσμπουργκ, δήλωσε ο εισαγγελέας Birgit Ehmer. Σκύλος της αστυνομίας βρήκε αργότερα μία δεύτερη βαλίτσα με μερικά ακόμη μέλη του σώματός της.

Το σώμα του άνδρα βρέθηκε από δύτες στη λίμνη την Δευτέρα. Στα χέρια του δεμένες με φερμουάρ ήταν δύο βαλίτσες γεμάτες με πέτρες. Το κεφάλι της γυναίκας ανακαλύφθηκε πλησίον του άνδρα.

Οι ανακριτές αναφέρουν πως οι συνθήκες των πτωμάτων και τα γεγονότα που περιβάλλουν την υπόθεση, τους κάνουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονία – αυτοκτονία.

Αυστρία: Πήδηξε στη λίμνη με το κεφάλι της γυναίκας του σε τσιμέντο


«Αυτή η γυναίκα όπως είναι σχεδόν σίγουρο, στραγγαλίστηκε» δήλωσε ο Ahamer. «Εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βρήκαμε ίχνη βίας στο ανδρικό σώμα – και όπως φαίνεται πνίγηκε – πιστεύουμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία».

Οι αρχές πιστεύουν ότι πέθαναν κάποια στιγμή μεταξύ 24 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου . Και οι δύο ήταν ηλικίας 50-70 ετών ενώ οι ταυτότητές τους δεν έχουν γίνει γνωστές.

 

Πηγή: CNN,  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis