Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 01/01/2022

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2022.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση έγινε από ένοικο πολυκατοικίας της οδού Παύλου Μελά στην Τριανδρία, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την ρίψη πυροτεχνημάτων.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:03. Μία κυρία δήλωσε ότι το σκυλί της γειτόνισσάς της σφήνωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού επειδή τρόμαξε από τα πυροτεχνήματα.

Το πρώτο συμβάν στο οποίο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το 2022 αφορούσε μεταφορά ασθενούς με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ο γιος ηλικιωμένου κάλεσε το ΕΚΑΒ για να δηλώσει ότι ο πατέρας του ασθενεί και ότι χρήζει νοσηλείας. Η κλήση έγινε από την περιοχή της Χαριλάου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis