Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 27/04/2019

Η Ruger με περηφάνεια παρουσιάζει τη νέα, compact έκδοση του δημοφιλούς πιστολιού Security-9®. Μικρότερο, ελαφρύτερο και πιο διακριτικό από το μοντέλο πλήρους μεγέθους, το Compact Security-9 είναι ιδανικό για καθημερινή μεταφορά με συνολικό μήκος 16,5 εκατοστά και βάρος κάτι λιγότερο από 625 γραμμάρια.

Το Compact Security-9 έρχεται εφοδιασμένο με δύο 10άρες γεμιστήρες των 9mm. Συμπεριλαμβάνεται επίσης μία πλάκα επέκτασης γεμιστήρα για το μικρό δάκτυλο για καλύτερη λαβή. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες 15άρες γεμιστήρες με επέκταση.

Ruger Security-9 Compact

Η οικογένεια Security-9 μοιράζεται την ίδια «Ασφαλή Δράση» (safe action) που χρησιμοποιείται στο LCP® II. Η Ασφαλής Δράση συνδυάζει την ομαλή έλξη σκανδάλης του LCP με τη σύντομη, τραγανή αίσθηση και τη θετική επαναφορά της μονής ενέργειας. Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ενσωματωμένη ασφάλεια σκανδάλης. εξωτερική χειροκίνητη ασφάλεια, ουδέτερα ισορροπημένη κίνηση με σημαντική εμπλοκή και ισχυρή τάση ελατηρίου και παγίδα σφύρας για να αποτραπεί κάθε επαφή της με τον επικρουστήρα, εκτός εάν τραβηχτεί η σκανδάλη.

Το Security-9 Compact είναι κατασκευασμένο γύρω από ένα άκαμπτο, μηχανικά κατεργασμένο, σκληρό στρώμα ανοδιωμένου πλαισίου αλουμινίου με πλήρεις σιδηροτροχιές οδηγήσεως που συνδυάζεται με ολισθητήρα και κάννη κατασκευασμένη από κράμα χάλυβα. Όπως και το μοντέλο πλήρους μεγέθους, το πιστόλι διαθέτει επίσης ευδιάκριτα σκοπευτικά, ανάγλυφη λαβή και εύκολο στην όπλιση ολισθητήρα
Ruger Security-9 Compact

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελλάδα με περιπολικά 30ετίας οι άλλοι με supercars…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis