Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:54 | 01/02/2015

 

Για ακόμη μια χρονιά με πικρία γίναμε μάρτυρες των τουλάχιστων "λυπηρών" τακτικών μεταθέσεων για την πόλη μας.

Όσοι εκ των συναδέλφων συγκεντρώνετε ή συγκεντρώνατε μόρια επί σειρά ετών, κατανοείτε πλήρως τόσο την πικρία, όσο και την αγανάκτηση των ανθρώπων αυτών, που επί σειρά ετών, αδυνατούν να μετατεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Και διερωτώμαι τους λόγους για τους οποίους τα Γρεβενά έχουν την ίδια ζήτηση με την Θεσσαλονίκη, η Αρκαδία (πόλη 40.000 πολιτών) έβγαλε 8 θέσεις,ενώ η Θεσσαλονίκη (των 2.000.000) έβγαλε 10!!!;;;;

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις αποφάσεις των εκάστοτε συμβουλιών μεταθέσεων, αλλά τις ενέργειες του συνδικαλιστικού μας φορέα (στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα), ποιές ήταν αυτές, ασκήθηκε πίεση, έγιναν προτάσεις, γιατί την τελευταία τουλάχιστον 5ετία επιτρέπουμε να έχουμε τόσο μικρό αριθμό μεταθέσεων στην Θεσσαλονίκη.

Το ανωτέρω φυσικά είναι εμφανώς ευδιάκριτο σε πολίτες και αστυνομικούς, κυρίως απο τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. (σε αυτό συνδράμουν και άλλοι παράγοντες που δεν είναι της παρούσης)

Πεποίθησή μου είναι να μπορούν όλοι οι συνάδελφοί όπως και εγώ, να έρθουν στον τόπο τους. Δεν πρέπει επειδή εμείς, είτε προλάβαμε, είτε ήμασταν τυχεροί και μετατεθήκαμε στην πόλη μας, να λησμονούμε και να αδιαφορούμε για τους υπολοίπους.

Σκεφτείτε πως είναι να είσαι μακρυά, κάθε χρονιά να ελπίζεις και κάθε χρονιά να απογοητεύεσαι, παραμένοντας μακρυά από το σπίτι σου, την οικογένεια σου και τα έξοδα να τρέχουν. Η προσωρινή καθημερινότητα να γίνεται μόνιμη και τα όνειρα σου να παραμένουν στο συρτάρι κάποιου γραφείου μεταθέσεων..

Προτρέπω και θερμοπαρακαλώ, όλους όσους ασχολούνται με το προαναφερόμενο φλέγον ζήτημα, να έρθουν στην δυσχερή θέση αυτών των ανθρώπων, που χρόνο με τον χρόνο βλέπουν το σπίτι τους να απομακρύνεται..

Τέλος, θέλω να εκφράσω την αμέριστη κατανόηση και συμπαράστασή μου σε όλους εσάς που απογοητευτήκατε σήμερα. Εύχομαι να μας δωθεί η δυνατότητα ως συνάδελφοι πρώτα και μετά ως εκπρόσωποι σας, στο άμεσο μέλλον να προσπαθήσουμε για περισσότερα χαμόγελα.

Tελιωρίδης Στέφανος
Ενωμένη Θεσσαλονίκη

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ..

Για ακόμη μια χρονιά με πικρία γίναμε μάρτυρες των τουλάχιστων "λυπηρών" τακτικών μεταθέσεων για την πόλη μας. Όσοι εκ των συναδέλφων συγκεντρώνετε ή συγκεντρώνατε μόρια επί σειρά ετών,κατανοείτε πλήρως τόσο την πικρία,όσο και την αγανάκτηση των ανθρώπων αυτών,που επί σειρά ετών,αδυνατούν να μετατεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Και διερωτώμαι τους λόγους για τους οποίους τα Γρεβενά έχουν την ίδια ζήτηση με την Θεσσαλονίκη, η Αρκαδία (πόλη 40.000 πολιτών) έβγαλε 8 θέσεις,ενώ η Θεσσαλονίκη (των 2.000.000) έβγαλε 10!!!;;;;
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις αποφάσεις των εκάστοτε συμβουλιών μεταθέσεων,αλλά τις ενέργειες του συνδικαλιστικού μας φορέα (στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα),ποιές ήταν αυτές,ασκήθηκε πίεση,έγιναν προτάσεις,γιατί την τελευταία τουλάχιστον 5ετία επιτρέπουμε να έχουμε τόσο μικρό αριθμό μεταθέσεων στην Θεσσαλονίκη.

Το ανωτέρω φυσικά είναι εμφανώς ευδιάκριτο σε πολίτες και αστυνομικούς,κυρίως απο τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. (σε αυτό συνδράμουν και άλλοι παράγοντες που δεν είναι της παρούσης)

Πεποίθησή μου είναι να μπορούν όλοι οι συνάδελφοί όπως και εγώ,να έρθουν στον τόπο τους. Δεν πρέπει επειδή εμείς,είτε προλάβαμε,είτε ήμασταν τυχεροί και μετατεθήκαμε στην πόλη μας,να λησμονούμε και να αδιαφορούμε για τους υπολοίπους. Σκεφτείτε πως είναι να είσαι μακρυά,κάθε χρονιά να ελπίζεις και κάθε χρονιά να απογοητεύεσαι,παραμένοντας μακρυά από το σπίτι σου,την οικογένεια σου και τα έξοδα να τρέχουν. Η προσωρινή καθημερινότητα να γίνεται μόνιμη και τα όνειρα σου να παραμένουν στο συρτάρι κάποιου γραφείου μεταθέσεων..

 Προτρέπω και θερμοπαρακαλώ,όλους όσους ασχολούνται με το προαναφερόμενο φλέγον ζήτημα,να έρθουν στην δυσχερή θέση αυτών των ανθρώπων,που χρόνο με τον χρόνο βλέπουν το σπίτι τους να απομακρύνεται..

Τέλος,θέλω να εκφράσω την αμέριστη κατανόηση και συμπαράστασή μου σε όλους εσάς που απογοητευτήκατε σήμερα. Εύχομαι να μας δωθεί η δυνατότητα ως συνάδελφοι πρώτα και μετά ως εκπρόσωποι σας,στο άμεσο μέλλον να προσπαθήσουμε για περισσότερα χαμόγελα.
Αναδημοσίευση από τo προσωπικό προφίλ στο facebook του κου Tελιωρίδη
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis