Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 21/05/2021

Ο Στρατός Ξηράς των ΗΠΑ (U.S Army) φαίνεται πως αναπτύσσει τεθωρακισμένα άρματα μάχης, όπως τα Abrams και τα Bradley, σε διάφορα σενάρια κατά την διάρκεια ασκήσεων και βολών μάχης, έχοντας ιδιαίτερη φαντασία για τους ρόλους που μπορούν να διαδραματίσουν οι μονάδες αυτές εκμεταλλευόμενες τη μορφολογία του εδάφους.

Έτσι, τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης μπορούν να χτυπούν εχθρικούς στόχους υπό την κάλυψη που τους παρέχει το φυσικό περιβάλλον και με το απαραίτητο καμουφλάζ να εκτελούν βολές σαν ελεύθεροι σκοπευτές, όπως δείχνει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο, νέο βίντεο που δημοσίευσε ο αμερικανικός Στρατός.

Στα πλάνα αυτά, άρματα τύπου Abrams και Bradley έχουν γίνει «ένα» με το φυσικό περιβάλλον, κρυμμένα μέσα σε θάμνους και την πυκνή βλάστηση, με αποτέλεσμα να γίνονται «αόρατα» σε ένα μη εκπαιδευμένο μάτι και σαν snipers, εκτελούν τον εχθρό.

 

 

Το M1 A2 Abrams είναι μια περαιτέρω βελτίωση του M1 A1 με ανεξάρτητο θερμικό πίνακα ελέγχου, εξελιγμένα όπλα, εξοπλισμό πλοήγησης θέσης και πλήρες σύνολο χειριστηρίων και οθονών που συνδέονται με ένα δίαυλο ψηφιακών δεδομένων. Το πλήρωμα των τεθωρακισμένων M1A2 αποτελείται συνήθως από τέσσερις στρατιώτες που βασίζονται ο ένας στον άλλο για να καταστρέψουν εχθρικούς στόχους.

Με πληροφορίες από: Defence Blog / Φωτογραφία αρχείου Reuters ,onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis