Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 16/11/2021
Δύο αστυνομικοί της Γκέιτ Σίτι, στη Βιρτζίνια, αναρρώνουν αφού ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου το Σαββατοκύριακο.
 
Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Gate City ανέφερε ότι οι αστυνομικοί Jessica McGraw και Matthew Stewart ερευνούσαν ένα δυστύχημα την Κυριακή το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο 23, όταν συνέβη το περιστατικό.
Οι αστυνομικοί στέκονταν δίπλα στο περιπολικό στην άκρη του δρόμου, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο που ταξίδευε προς την αντίθετη κατεύθυνση έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο σταθμευμένο περιπολικό.
 
Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε ο αστυνομικός Stewart άρπαξε τη συνάδελφο του απομακρύνοντας την από το σημείο που αμέσως μετά έπεσε το διερχόμενο αμάξι, καταφέρνοντας στην ουσία να της σώσει τη ζωή.
 
Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, η McGraw στη συνέχεια έλεγξε τον οδηγό του λευκού αυτοκινήτου και κάλεσε μονάδες διάσωσης και πυροσβεστικής να ανταποκριθούν στο σημείο.
 
Το αστυνομικό τμήμα είπε ότι οι αστυνομικοί διέφυγαν χωρίς σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται να επιστρέψουν και οι δύο στην υπηρεσία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis