Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 14/11/2021

Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τη σκηνή που ένας αστυνομικός χτυπιέται από διερχόμενο όχημα το πρωί της 6ης Οκτωβρίου. Ο εν λόγω αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά.

Η APD είπε ότι δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook για να παροτρύνει τους οδηγούς να μετακινούνται όταν βλέπουν φώτα έκτακτης ανάγκης, αναφέρει το Fox 5.

Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό Randerson να τραβάει φωτογραφίες στην προσπάθεια του να καταγράψει τη σκηνή ατυχήματος που είχε προηγηθεί.

Καθώς ετοιμάζεται να τραβήξει μια φωτογραφία, ο αστυνομικός Ράντερσον χτυπιέται από ένα αυτοκίνητο. Στο βίντεο επικρατεί χάος για περίπου πέντε δευτερόλεπτα.

«Το επερχόμενο όχημα ταξίδευε πολύ γρήγορα παρά τις καιρικές συνθήκες και έχασε τον έλεγχο καθώς πλησίαζε στην περιοχή του ατυχήματος», έγραψε το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα στη σελίδα τους στο Facebook για το περιστατικό.

Για το πόσο άσχημο φαίνεται το βίντεο, η αστυνομία είπε ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. «Είμαστε ευγνώμονες που ο αστυνομικός Ράντερσον βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης. Όλο αυτό θα μπορούσε να είχε λήξει πολύ χειρότερα. Αυτό το περιστατικό είναι μια υπενθύμιση των πόσων πολλών επικίνδυνων καταστάσεων μπορεί να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι αστυνομικοί και του πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε όλοι για τις υπηρεσίες τους." Έγραψε η αστυνομία της Ατλάντα. «Είμαστε περήφανοι για το έργο που προσφέρουν οι αστυνομικοί μας και θαυμάζουμε τη γενναιότητά τους».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis