Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 18/07/2021
Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα φορτηγό πέφτει σε ένα μίνι μάρκετ, ενώ ηλικιωμένοι στέκονταν μπροστά στο μαγαζί.
 
Το φορτηγό όρμηξε στο μικρό εμπορικό, ενώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ο πελάτης τους συζητούσαν, στην επαρχία Τρατ, στην Ταϊλάνδη.
 
Όπως φαίνεται στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, οι τρεις ηλικιωμένοι κατάφεραν τελευταία στιγμή να αποφύγουν το μεγάλο όχημα, που σταμάτησε μόνο όταν χτύπησε και στα διπλανά καταστήματα, ένα κομμωτήριο κι ένα καφέ που επίσης υπέστησαν ζημιές.
 
"Το φορτηγό ετοιμαζόταν να παραδώσει φρούτα και λαχανικά από μια φάρμα. Ο οδηγός ήταν έτοιμος να σταματήσει για τη διανομή, όταν συνέβη το ατύχημα" αναφέρει το στέλεχος της τοπικής αστυνομίας, Αντουλσάκ Γουανιάι για το τροχαίο ατύχημα.
Ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού, Γουαρακόμ Ινταβόνγκ, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, ενώ το όχημά του χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί από γερανό για να απομακρυνθεί από το σημείο του ατυχήματος.
"Ήθελα να σταματήσω και να αγοράσω ένα αναψυκτικό από το μαγαζί, αλλά προτού φτάσω έβαλα λάθος ταχύτητα και αντί να επιβραδύνω, επιτάχυνα. Ήταν δικό μου το λάθος" λέει ο 34χρονος οδηγός για τις αιτίες που προκάλεσαν το ατύχημα.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η ασφάλεια του φορτηγού πρόκειται να καλύψει το κόστος των ζημιών και να αποζημιώσει το ηλικιωμένο ζευγάρι.
 
"Καθάριζα το πάτωμα και το φορτηγό ήρθε ξαφνικά από το πουθενά. Ο άντρας μου μιλούσε σε έναν φίλο όταν συνέβη. Ήταν πολύ τρομαχτικό" σχολίασε η 78χρονη Τζονγκράκ Σενκχάμ για το τρομερό τροχαίο και τη διάσωσή τους από θαύμα.
 
Το βίντεο με το φορτηγό να πέφτει στο μαγαζί ανέβηκε στα social media και έγινε πολύ γρήγορα viral.
 
Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων τρομοκρατήθηκαν και εξέφρασαν την έκπληξή τους για την τύχη των ηλικιωμένων να μπορέσουν να γλιτώσουν από το φορτηγό που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω τους.
 
"Πραγματικά γλίτωσαν από θαύμα" σχολίασε κάποιος με πολλούς άλλους να συμφωνούν μαζί του.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis