Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 18/12/2015

Την απίστευτη αντίδραση ενός καταστηματάρχη τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ληστή οπλισμένο με καραμπίνα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, τοποθετημένη στο μαγαζί του 59χρονου στο Πουκίπσι της Νέας Υόρκης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος της New York Post, o ηλικιωμένος καταστηματάρχης Ινδικής καταγωγής βρισκόταν μόνος του στο κατάστημά του το βράδι της περασμένης Τρίτης, όταν ξαφνικά εισέβαλλε μέσα ένας νεαρός που φορούσε μάσκα, κουκούλα και κρατούσε μια καραμπίνα.

Υπό την απειλή του όπλου, ο επιδοξος ληστής ζήτησε από το θύμα του να βάλει το περιεχόμενο της ταμειακής μηχανής μέσα σε μια σακούλα. Ο μαγαζάτορας συμμορφώθηκε και άρχισε να κάνει ό,τι του έλεγε ο ληστής, λέγοντάς του ωστόσο ότι η μηχανή του δεν είχε μέσα εκατοδόλλαρα αλλά μόνο χαρτονομίσματα μικρότερης αξίας. 

Ο εγκληματίας ωστόσο δεν τον πίστεψε, και πλησίασε στη μηχανή για να δει μόνος του το εσωτερικό της. Εκείνη ακριβώς την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε και ο ηλικιωμένος καταστηματάρχης, που άρπαξε το χέρι του δράστη, αιφνιδιάζοντάς τον. 

Στη συνέχεια, με θάρρος που προκαλεί έκπληξη, ο 59χρονος άνδρας πέταξε το... παπούτσι του στον ένοπλο ληστή και στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, τρέποντάς τον σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηρωικός καταστηματάρχης «εξουδετερώνει» έναν ληστή. Με το ίδιο ακριβώς θάρρος είχε και παλιότερα αποσπάσει το όπλο από το χέρι ενός νεαρού όταν είχε μπει στο μαγαζί του να τον ληστέψει.

 

 

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis