Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:34 | 06/01/2016

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Ο γερανός της πυροσβεστικής μαζί με το προσωπικό του βρίσκεται δίπλα σε ένα κτίριο που έχει πάρει φωτιά από διαροή γκαζιού. Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο καλάθι ρίχνουν στο εσωτερικό του κτιρίου αφρό για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όταν ξαφνικά μία τεράστια μπάλα φωτιάς από έκρηξη φιάλης υγραερίου καλύπτει τα πάντα.

Και ενώ όλοι περιμένουν τα χειρότερα, ο τελικός απολογισμός όπως αναφέρουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάθε άλλο παρά δυσάρεστος ήταν αφού υπήρξαν μόνο ελαφρά εγκαύματα σε έναν από τους πυροσβέστες. 

Όμως η έκρηξη αυτή που όπως ακούμε σόκαρε και τους παρατηρητές, τους έκανε να απομακρυνθούν από το σπίτι, και να παραιτηθούν από την προσάθεια κατάσβεσης της φωτιάς, καθώς η μεταλική στέγη είχε υποχωρήσει και πλέον ήταν επικίνδυνο για την ζωή τους όχι τόσο από τις φλόγες όσο από το ενδεχόμενο της πλήρους κατάρευσης και των τοίχων. 

Πάντως ο διοικητής της πυροσβεστικής στην πόλη Μοncton Έρικ Άρσεναλ δήλωσε ότι είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει δύο με τρεις πυροσβέστες σε ένα τέτοιο περιστατικό. 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis