Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 21/08/2017

Στην δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ του φινάλε της έβδομης σεζόν του Game of Thrones από την HBO.

Με το έκτο επεισόδιο να έχει ήδη διαρρεύσει κατά λάθος από την ισπανική HBO πριν λίγες μέρες, με αποτέλεσμα αρκετούς να περιμένουν πως και πως μία γεύση από το φινάλε, το τρέιλερ των 47 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε χτες το βράδυ, προετοιμάζοντας τους φαν της σειράς.

[custom:google-ads]

Στο τρέιλερ, μια μελαγχολική μουσική προετοιμάζει για την κρισιμότητα της κατάστασης. Οι στρατοί συγκεντρώνονται, έξω από το Κινγκς Λάντινγκ.

Εκεί φαίνεται ο στρατός του Γκρέιγουόρμ, τους Ντοθράκι, αλλά και ο Σιδερένιος Στόλος του Γιούρον. Όπως είναι φανερό όλοι οι μεγάλοι παίκτες συγκεντρώνονται γι’ αυτό που όλοι περίμεναν από το πέμπτο επεισόδιο: Μια συνάντηση του Τζον Σνόου και της Σέρσεϊ, ώστε να πεισθεί η επικεφαλής των Λάνιστερ πως ο πραγματικός εχθρός είναι στο Βορρά και εκεί πρέπει να κατευθυνθούν όλοι.

«Μόνο ένας πόλεμος έχει σημασία. Και έχει έρθει» φαίνεται να λέει γεμάτος ένταση ο Τζον Σνου.

Εν τω μεταξύ στο τρέιλερ, βλέπουμε κάποια πλάνα της Σάνσα Σταρκ να περπατά προβληματισμένη και μόνη της στο χιονισμένο Γουίντερφελ, ενώ επίσης φαίνεται ένας άντρας, μόνος, να βγαίνει από μια βάρκα και να καταρρέει. Αυτό που δεν βλέπουμε είναι την Νταένερις και τους δράκους της…

www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis