Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:39 | 13/01/2016

Περισσότερα από 100 όπλα νέας τεχνολογίας διαφόρων τύπων, μεταξύ των οποίων Καλάσνικοφ, αυτόματα ΜΡ-5, πιστόλια, περίστροφα, χιλιάδες σφαίρες και εκρηκτικά ανακάλυψαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα ενός Έλληνα που κρατείται στις φυλακές Νεάπολης.

Πρόκειται για μια γκαρσονιέρα, της οποίας το κλειδί βρέθηκε στην κατοχή ενός εμπόρου στο Ηράκλειο, αλλά ανήκε στον προφυλακισμένο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για οπλοκατοχή. Το οπλοστάσιο κατασχέθηκε και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παρανομίες και ποιες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, μαζί με τον... κλειδοκράτορα έμπορο έχουν συλληφθεί άλλα δυο άτομα και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ..

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis