Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:30 | 06/01/2015

 

Ο Αυστριακός σκηνοθέτης Ανδρέας Sulzer υποστηρίζει ότι έχει βρει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε για μυστική έρευνα και όπως αναφέρει ο ίδιος οι πληροφορίες επιβεβαιώνόνται μεσα απο εκθέσεις των ΗΠΑ που περιγράφουν το τεράστιο υπόγειο σύστημα με τούνελ το οποίο εχει ανασκαφεί σε γρανίτη και βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Mathausen-Gusen.

Ο Sulzer προσπαθεί εδω και χρόνια να αποκαλύψει τις μυστικές εγκαταστάσεις των Ναζί. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τα αμέτρητα έγγραφα που βρέθηκαν στα γερμανικά, ρωσικά και αμερικανικά αρχεία και από αεροφωτογραφίες σε αρχεία ανάκρισης, ο ίδιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει αυτό το υπόγειο συγκρότημα. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι έχει αποδείξεις ακόμη και για τον σκοπό του μυστικού αυτου υπόγειου κέντρου, καθώς όπως υποστηρίζει βρήκε στην αλληλογραφία ενός αυστριακού φυσικού αναφορές σε έρευνες με "σύνθλιψη ατόμων", έρευνα που διεξαγόταν, σύμφωνα με την αλληλογραφία, σε μυστικές αποθήκες κοντά στο St. Georgen an der Gusen, μια μικρή αυστριακή πόλη κοντα στο στρατόπεδο Mathausen-Gusen.




(Πρώτη και δεύτερη φωτογραφία απο τα τούνελ των εγκαταστασεων του Β8 Bergkristall)

Αποδείξεις

Η είσοδος στις σήραγγες που οδηγούσε στις εγκαταστάσεις καταστράφηκε από τους συμμάχους αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα, ο Sulzer και η ομάδα του κάνουν ανασκαφές στην περιοχή και ισχυρίζονται ότι έχουν βρει οριστικές αποδείξεις των μυστικών εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung, οι αρχαιολογικές εργασίες έχουν σταματήσει αφου ο Sulzer και οι ομάδα του αφαίρεσαν ένα βαθύ στρώμα πηλού που κάλυπτε μια είσοδο απο γρανίτη με τσιμεντένια σκαλοπάτια. Ο Sulzer έχει επίσης αποκαλύψει μια τεράστια οκταγωνική τσιμεντένια πλάκα, η οποία είχε προηγουμένως εντοπιστεί στις φωτογραφίες της περιοχής που τραβήχτηκαν από τους Συμμάχους. 

Μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, ο Sulzer λέει ότι η ανάλυση του εδάφους υποδεικνύει ότι η πλάκα καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό το κάλυμμα ηταν σιλό εκτόξευσης όπου δοκίμαζαν ρουκετες τυπου V-2 όπως αυτα που χρησιμοποιούσαν στις ΗΠΑ και την Σοβιετική Ένωση για την εκτόξευση βλημάτων.

Η θεωρία του σιλό εκτόξευσης φαινεται λογική, καθώς η εγκατάσταση μπορεί να συνδεθεί με τούνελ με εναν άλλο γνωστό υπόγειο χώρο κοντά σε αυτον, τον Β8 Bergkristall - ενας χώρος που ειναι 50.000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε ενα εργοστάσιο που κατασκευάστηκε από τους κρατουμένους, το στρατόπεδο Gusen ΙΙ το 1944. Η εγκατάσταση αυτή χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς για να κατασκευάσουν το μαχητικό αεροσκάφος Messerschmitt Me 262 (μπορουσαν να παραγουν 1.250 αεροπλάνα ανά μήνα), καθώς και ρουκετες V-2. Συνεπώς μια περιοχή για δοκιμές εκτόξευσης κοντά στο Β8 Bergkristall είναι απόλυτα λογικό.



(Στη φωτογραφία ενα απο τα πολλά αντικείμενα που βρήκε ο σκηνοθέτης κατα την διάρκεια των ανασκαφων, ενα κρανος των Waffen SS)

Ο Sulzer πιστεύει ότι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τον μυστικό υπόγειο χώρο κοντά στο Β8 Bergkristall για έρευνα βακτηριολογικών, χημικών και ραδιενεργών πυρηνικών κεφαλών για να εξοπλίσουν της ρουκέτες V-2.

Πηγή - Sploid.com
Μετάφραση/Επιμέλεια - OnAlert

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis