Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:25 | 15/01/2015

 

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στο Μάντσεστερ μετά τη δήλωση του καθητηγή πανεπιστημίου Craig Jackson ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους της πόλης.

Ο Jackson βασίζει στη θεωρία του στο γεγονός ότι τα τελευταία έξι χρόνια έχουν ανακαλυφθεί 61 πτώματα στο ποτάμι της πόλης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι σχεδόν απίθανό όλες οι περιπτώσεις να οφείλονται σε αυτοκτονίες ή ατυχήματα.

«Τα ποτάμια δεν είναι δημοφιλή σημεία αυτοκτονίας, κυρίως για άνδρες. Ωστόσο αποτελούν δημοφιλείς επιλογές για όσους θέλουν να ξεφορτωθούν ένα πτώμα. Και το νερό εξαφανίζει κάθε ίχνος DNA. O στραγγαλιστής του Σάφολκ έριξε ορισμένες από τις πόρνες που σκότωσε στο νερό για να σβήσει τα ίχνη του» δήλωσε ο καθηγητής σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η θεωρία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με χρήστες του διαδικτύου να έχουν «βαφτίσει» τον υποτιθέμενο δολοφόνο ως The Pusher

Η τοπική αστυνομία, πάντως, αρνείται κατηγορηματικά την εκδοχή αυτή με εκπροσώπους της να υποστηρίζουν ότι κάθε περίπτωση από τις 61 εξετάστηκε εξονυχιστικά και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι που να συνδέει τις υποθέσεις.

Παρόλα αυτά αξιωματικοί θα έχουν συνάντηση με τον καθηγητή Jackson προκειμένου να συζητήσουν τη θεωρία του.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis