Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 15/12/2021

Ακόμη μια περίπτωση κακοποίησης ανήλικου συγκλονίζει τη Βρετανία με θύμα αυτή την φορά την 16 μηνών Σταρ που έχασε τη ζωή της από τα χτυπήματα της μητριάς της.

Η 28χρονη Σαβάνα Μπονκτσίλ είχε δεσμό με τη μητέρα του κοριτσιού που κακοποιούσε τόσο βάναυσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα όχι μόνο δεν μετάνοιωσε, αλλά δεν δίστασε να κατηγορήσει ένα αγοράκι 2 ετών για αυτό τον θάνατο.

Η 16 μηνών Σταρ πέθανε σε νοσοκομείο στη Βρετανία καθώς είχε χάσει πολύ αίμα ύστερα από ρήξη κοίλης φλέβας, με τα τραύματά της να σοκάρουν τους γιατρούς καθώς συνήθως προέρχονται από τροχαίο.

Τα τραύματα του κοριτσιού όμως προήλθαν από κλωτσιές, μπουνιές και ποδοπατήματα ενώ χαρακτηριστικό είναι πως υπέστη και κάταγμα κρανίου.

 

Η μητέρα του κοριτσιού καταδικάστηκε όχι για τη δολοφονία αλλά γιατί επέτρεψε να συμβεί από τη σύντροφό της. Η αδίστακτη γυναίκα κάλεσε τις αρχές 15 λεπτά μετά τον θάνατο της μικρής Σταρ και ισχυρίστηκε πως άκουσε ένα μεγάλο θόρυβο από το σαλόνι όπου το κορίτσι έπαιζε μαζί με ακόμη τρία παιδιά.

«Βγήκα έξω και το μικρό αγόρι στεκόταν εκεί. Το κοριτσάκι ήταν στο πάτωμα και έκλαιγε, μετά αρρώστησε», είπε στις αρχές και πως δεν ήξερε αν η Σταρ έπεσε από τον καναπέ.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που έκανε λόγο για σοκ και σπαραγμό.

«Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά από αυτά τα βάρβαρα εγκλήματα και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι δράστες», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο προπάππους της μικρής δήλωσε για την 28χρονο δολοφόνο πως «ήταν πραγματικά κακιά. Ήμασταν μια ήρεμη οικογένεια και ξαφνικά αυτή εμφανίστηκε από την κόλαση και κατέστρεψε την οικογένειά μας».

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis