Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:56 | 17/12/2016

Με αφορμή τις πρόσφατες οδομαχίες των τάχα μου αναρχικών, των δήθεν αντεξουσιαστών, των πέτσινων αριστερών. Ολο αυτό το συνονθύλευμα μπαχαλάκηδων, κουκουλοφόρων και προβοκατόρων. Προερχόμενων από περίεργα κέντρα, καλά προστατευμένα. Ολων αυτών που διασύρουν τις ιδέες Μπακούνιν, Μαρξ, Γκεβάρα. Συμφωνείς, διαφωνείς μαζί τους, ουδεμία σημασία!

Οπως εν Ελλάδι αρκετά επιχειρηματικά λαμόγια διασύρουν την επιχειρηματικότητα. Οπως μπόλικοι καθηγητές με τον «αναλφαβητισμό» τους διασύρουν την Παιδεία. Οπως άφθονοι του Δημοσίου κατασυκοφαντούν το λειτούργημά τους. Και όπως άλλοι τόσοι ιεράρχες διασύρουν τη θρησκεία. Ως εκ τούτου, τα ράσα δεν κάνουν τον παππά. Ετσι και με τους χαβαλομπαχαλάκηδες που ξερχαμανιάζουν κατακαίγοντας ό,τι βρουν μπροστά τους και στη συνέχεια γλεντοκοπούν μέχρι πρωίας!

Η αποκάλυψη του στόχου τους αποτυπώνεται στο γεωγραφικό σημείο που στήνουν το γλέντι τους. Δηλαδή στα Εξάρχεια. Δηλαδή σε μια «γειτονιά» που κατοικείται από μικρομεσαίους, από σκληρά εργαζόμενους και συνταξιούχους. Πάνω σ’ αυτούς ξεσπούν τα πρωτόγονα ένστικτά τους. Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα φτωχών και ανυπεράσπιστων μετατρέπουν σε στάχτες και αποκαΐδια. Και στα ευαίσθητα πνευμόνια των ηλικιωμένων καταλήγουν τα δηλητήρια της Αστυνομίας! 

Με απλά λόγια. Ολοι αυτοί που δήθεν εχθρεύονται την κεφαλαιοκρατία, την ελίτ και την πολιτική εξουσία πυρπολούν, καταστρέφουν και δηλητηριάζουν προλετάριους, συνταξιούχους και μεροκαματιάρηδες. Αν σου κοτάει, ρε μασκαρά, για κόπιασε κατά Κολωνάκι μεριά. Για πήγαινε στο τρίγωνο Εκάλη - Πολιτεία - Κηφισιά. Για come να σε κάνουν αλιάδα οι «αστακοί» των Ειδικών Δυνάμεων! Και πού ’σαι; Για να σε δω. Για βγάλε τη μάσκα να δω το πρόσωπό σου. Οποιος φοράει μάσκα δεν έχει κοχόνες. Απλό!

Και δεν είναι μόνο αυτοί οι 200 καναπεδομπαχαλάκηδες, οι τρόφιμοι της τσέπης του μπαμπά τους και προστατευόμενοι της αστυνομικής, οργανωμένης και σκηνοθετημένης «αδιαφορίας». Εκ του ασφαλούς η τάχα μου επαναστατικότητά τους. Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι είναι τζαμπατζήδες και μπαταχτσήδες που σφυρίζουν αδιάφορα, που παριστάνουν τα φτωχαδάκια και αρνούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις οφειλές τους!

Αυτοί οι ύπουλοι «αγανακτισμένοι» και «αντισυστημικοί», προερχόμενοι εξ όλων των κομματικών πτερύγων, φορτώνουν τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος σε κάθε σκληρά φορολογούμενο πολίτη αυτής της διάτρητης, διακορευμένης Ψωροκώσταινας. Και φυσικά εξαιρώ τους αληθινά και διαπιστωμένα πένητες και λοιμοκτονούντες που δεν έχουν μία. Και φυσικά αναφέρομαι σε όλους αυτούς τους κουραδόμαγκες που αρνούνται να πληρώσουν το αντίτιμο για το εισιτήριό τους. Αυτοί με το τζάμπα ρεύμα, το τζάμπα νερό και το τζάμπα «Metro»!

Ολοι αυτοί που μετακυλούν τα δικά τους βάρη στον μόχθο του εργάτη και στον τρόμο του μικρομεσαίου ελεύθερου επαγγελματία. Εκ των έσω, και όχι εκ της αλλοδαπής, της Γερμανίας και του Σόιμπλε, η συστηματική ληστεία των ταμείων του κράτους. Αυτή είναι η πιο αθεράπευτη καταστροφική επιδημία. Που πολιτικά και μπουρδοϊδεολογικά σχεδιάστηκε και ενθαρρύνθηκε από τον Τσίπρα και την παρέα του προκειμένου να αποκαθηλωθεί η κυβέρνηση του Σαμαρά και της «επάρατης» Δεξιάς!

Και το χειρότερο, το πλέον ανήκουστο, ότι γονυπετής, στα τέσσερα, πορεύεται η χώρα εκλιπαρώντας τους «ανθέλληνες» Βερολίνου και Βρυξελών. Πορεύεται χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Χωρίς παραδειγματικές τιμωρίες. Χωρίς τίποτα. Ολοι στην εξίσωση του «αριστερού» Προκρούστη. Αυτή και η κορυφαία απόδειξη της «αριστερής» πολιτικής. Οι φτωχοί νομοταγείς φτωχότεροι και οι έχοντες αλλά τζαμπατζήδες πλουσιότεροι!

Δημήτρης Δανίκας

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis