Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 04/05/2018

Με πλάτος μόνο 18 χιλιοστά, το Pico είναι το λεπτότερο ημιαυτόματο πιστόλι απόκρυψης διαμετρήματος .380 στην αγορά, καθιστώντας το καλύτερο στην κατηγορία του για κρυφή μεταφορά και ατομική ασφάλεια.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μικρό, προσφέρει εύκολη χρήση, ρυθμιζόμενα σκοπευτικά, έναν εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό χαμηλής ανάκρουσης και ένα σκληρό, ανθεκτικό φινίρισμα που με σωστή φροντίδα θα διατηρηθεί όμορφο για πάντα.

 

[custom:google-ads]

 

Άνετο στην μεταφορά και πρωτοποριακό στην απόκρυψη

 Ζυγίζοντας μόλις 326 γραμμάρια  χωρίς γεμιστήρα, αυτό το πιστόλι διπλής ενέργειας (DAO) είναι άνετο και διακριτικό κατά την μεταφορά. Το επίπεδο προφίλ του Pico χωρίς γραμμές στο κλείστρο  το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά στην τσέπη ,ενώ οι λείες πλευρές και τα χειριστήρια του το καθιστούν ιδανικό και για χρήση με εσωτερική θήκη. Εξαιρετική ποιότης κατασκευής με συνδυασμό ανοξείδωτου χάλυβα / πολυμερούς υλικού που το κσθιστά ανθεκτικό στον ιδρώτα. Τόσο μικρό που θα εξαφανιστεί κυριολεκτικά ακόμη και σε ένα  πορτοφόλι.

 Χαμηλή ανάκρουση και αξιοπιστία

 Το Pico έχει την χαμηλότερη ανάκρουση στην αγορά πράγμα που κάνει την ευθυγράμμιση των σκοπευτικών με το το στόχο, μετά από κάθε πυροβολισμό,πολύ εύκολη. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά επίσης την τροφοδοσία απόλυτα αξιόπιστη στο διαμέτρημα .380.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Beretta Pico

 

Εύκολο στην αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση

 Το Pico είναι σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στην συναρμολόγηση –αποσυναρμολόγηση. Το πλαίσιο είναι σπονδυλωτό που σημαίνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη Διατίθεται με θήκη (τσαντάκι) και δύο γεμιστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα 6 + 1 φυσιγγίων. Το Pico διαθέτει ρυθμιζόμενα σκοπευτικά που μπορούν να αλλαχθούν γρήγορα χωρίς την συμβολή οπλουργού. Προσφέρει επίσης αμφιδέξιο μοχλό απελευθέρωσης γεμιστήρα καθώς και μοχλό χαμηλού προφίλ για αγκίστρωση του κλείστρου. Το Pico είναι Made in USA και μεταφέρει όλη την αξιοπιστία και την ποιότητα της Beretta, ως ηγέτης μιας νέας γενιάς πυροβόλων όπλων απόκρυψης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kopelakis.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis