Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:45 | 24/01/2022

Τα γάντια πυρόσβεσης Fire Fighter Premium του Γερμανικού οίκου SEIZ είναι αδιάβροχα και προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας από θερμικούς και μηχανικούς κινδύνους, ευχέρεια των κινήσεων και εξαιρετική αίσθηση της αφής.

Η πλέξη Kevlar με επικάλυψη σιλικόνης άνθρακα στην παλάμη έχει άριστη συμπεριφορά ενάντια στη φωτιά και υψηλές αντοχές ενάντια στις τριβές, το σκίσιμο και τους κινδύνους κοπής και διάτρησης ώστε τα πυροσβεστικά γάντια Fire Fighter Premium να σας προστατεύουν όποτε χρειαστεί να επιχειρήσετε.

Στο εσωτερικό η τεχνολογία GORE-TEX® X-TRAFIT™ εξασφαλίζει σταθερή λαβή ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, με ειδικές ταινίες πρόσφυσης στην παλάμη και τα δάχτυλα οι οποίες αποτρέπουν την κίνηση μεταξύ των ανεξάρτητων εσωτερικών στρωμάτων του γαντιού όταν προσπαθεί ο χρήστης να πιάσει κάποιο αντικείμενο.

Στο επάνω μέρος τα αδιάβροχα γάντια SEIZ Fire Fighter Premium χρησιμοποιούν ανθεκτικό στις φλόγες ύφασμα Nomex και το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα του οίκου SEIZ Heat Absorber προστατεύει τις αρθρώσεις ενώ ταυτόχρονα απορροφά και διαμοιράζει τη θερμότητα. Ανακλαστικές λεπτομέρειες βοηθούν στην καλύτερη οπτική επαφή και ένα λάστιχο στο σημείο του καρπού προσφέρει άνετη εφαρμογή.

Τα γάντια πυροσβεστών Fire Fighter Premium διαθέτουν υδροφοβική και διαπνέουσα μεμβράνη GORE-TEX® και φόδρα κατασκευασμένη από ύφασμα Kevlar. Με τις τεχνολογίες GORE Grip και SEIZ Senso Touch η φόδρα και η υδροφοβική μεμβράνη είναι άμεσα ενωμένες μεταξύ τους για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ευχέρεια των κινήσεων και καλύτερη αίσθηση της αφής.

Η μανσέτα τους είναι μακριά και φαρδιά, κατασκευασμένη από ύφασμα Nomex, διαθέτει δύο ποιοτικά Velcro για πιο σταθερή εφαρμογή και προστασία από σκόνες και υγρά, ανακλαστική ταινία για καλύτερη οπτική επαφή καθώς και έναν κρίκο για την ανάρτησή τους.

Τα γάντια πυροσβεστικής Fire Fighter Premium είναι πιστοποιημένα στο αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 659:2003 + A1:2008 + AC:2009 για γάντια πυρόσβεσης. Στις ζώνες προστασίας σύμφωνα με το πρότυπο EN 388 βαθμολογείται με 4 4 4 3 ενώ η συμπεριφορά τους ενάντια στη φωτιά βαθμολογείται με 4 σύμφωνα με το πρότυπο EN 407.

Τα πυροσβεστικά γάντια SEIZ Fire Fighter Premium είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το δέρμα, δεν προκαλούν ερεθισμούς και μπορούν να πλυθούν μέχρι και στους 60˚C.

 

Neomed logo

 
Δείτε περισσότερα για τα συγκεκριμένα γάντια εδώ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis