Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:28 | 17/05/2021

Τα γάντια X-ATON , που περιλαμβάνονται στη συλλογή προϊόντων της NEOMED, ανήκουν στη νέα σειρά KinetiXx του Γερμανικού οίκου W+R Pro για την αστυνομία και το στρατό.

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 το οποίο αφορά την προστασία που προσφέρουν γάντια ασφαλείας από μηχανικούς κινδύνους.

https://neomed.gr/images/detailed/7/%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-KinetiXx-X-Aton-7100-370.jpgΤα γάντια επιχειρησιακής χρήσης X-ΑΤΟΝ έχουν εργονομικό σχεδιασμό ο οποίος προσφέρει άριστη εφαρμογή στο χέρι και μεγάλη ευχέρεια κινήσεων.

Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα, διαθέτουν ελαστικά ένθετα στις περιοχές των αρθρώσεων για την καλύτερη κινητικότητα των δακτύλων ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση της αφής.

Τα γάντια σκοποβολής KinetiXx X-ATON έχουν επίσης τρύπες εξαερισμού στο πάνω μέρος του αντίχειρα. Η μανσέτα τους διαθέτει δέσιμο με ποιοτικό Velcro για άριστη εφαρμογή και έναν ειδικό κρίκο για την ανάρτησή τους σε καραμπίνερ.

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις τριβές και το σκίσιμο και η βαθμολογία τους στις ζώνες προστασίας που ορίζει το πρότυπο EN 388 είναι 3 2 3 3.

Είναι κατάλληλα για χρήση οθόνης αφής και είναι ιδανικά για επιχειρησιακή χρήση από αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις ασφαλείας.

Τα στρατιωτικά γάντια μάχης X-ΑΤΟΝ είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα και πλένονται στο χέρι.

Δείτε περισσότερα για τα συγκεκριμένα γάντια εδώ

Neomed logo

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis