Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 23/01/2022

Τα γάντια αστυνομίας - στρατού X-THOR ανήκουν στη σειρά KinetiXx του Γερμανικού οίκου W+R Pro και χαρακτηρίζονται απο την πυρίμαχη ανθεκτικότα και τα υψηλά επίπεδα προστασίας απο κοπή και διάτρηση που προσφέρουν. Επιπρόσθετα, είναι συμβατά για χρήση με οθόνες αφής σε κινητά και τάμπλετ.

Τα επιχειρησιακά γάντια KInetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι πιστοποιημένα στα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN 388 και EN 407. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό ο οποίος προσφέρει άριστη εφαρμογή στο χέρι και μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Η παλάμη τους είναι κατασκευασμένη από ψηφιακό δέρμα και προσφέρει σταθερή λαβή κα εξαιρετική αίσθηση της αφής, καθώς και υψηλά επίπεδα προστασίας από κοπή και διάτρηση.

Τα γάντια μάχης KinetiXx X-THOR διαθέτουν ένα ανατομικά προσχηματισμένο προστατευτικό αρθρώσεων με λειτουργία μνήμης, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασίας από βίαιες κρούσεις και εκδορές κατά τη διάρκεια της εμπλοκής. Επίσης, στην πρώτη φάλαγγα κάθε δαχτύλου , διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους αεραγωγούς, που προσφέρουν συνεχή αερισμό του χεριού αλλά και επιπρόσθετη προστασία απο χτυπήματα.

Το επάνω μέρος των γαντιών KinetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένο από αραμιδικό διαπνέον ύφασμα και διαθέτει ενίσχυση ανθεκτικού πυράντοχου δέρματος γύρω από το ειδικό προστατευτικό, τις αρθρώσεις και τις άκρες των δαχτύλων αλλά και στο ευαίσθητο σημείο ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η δερμάτινη μανσέτα τους διαθέτει δέσιμο με ποιοτικό Velcro για άριστη εφαρμογή.

Τα γάντια επιχειρησιακής χρήσης KinetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα και πλένονται στο χέρι.

 

Neomed logo

 

 

Διαβάστε περισσότερα για τα συγκεκριμένα γάντια εδώ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis