Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:07 | 22/12/2014

 

Μια επιστολή της δημάρχου Γαύδου δημιουργεί ερωτήματα  για τις περιοχές που επιλέγονται προκειμένου να ασκούνται οι πιλότοι μας.

Η επιστολή της δημάρχου πήρε μεγάλη δημοσιότητα μετά από την αναδημοσίευσή της στο Πρώτο Θέμα . Το οποίο όμως επέλεξε την αναδημοσίευσή της για να τονίσει ότι η δήμαρχος είναι ενοχλημένη από τις πτήσεις των ελληνικών F 16 πάνω από το νησί”. Στον υπότιτλο του ρεπορτάζ τονίζεται ότι η δήμαρχος είναι ¨συριζαία” και φιλοξένησε το περασμένο Πάσχα τον Τσιπρα στο νησί.

Διαβάζοντας βέβαια τα όσα υποστηρίζει στην επιστολή της η δήμαρχος διαπιστώνεις ότι εκφράζει την ανησυχία της γιατί τα  F 16που παλιά δεν προτιμούσαν την Γαύδο για να κάνουν τις ασκήσεις τους ,τώρα είναι κάθε μέρα πάνω από το κατοικημένο νησί. Κι επειδή πρόσφατα ένα F 16 έπεσε ,θέτει το ερώτημα : είναι αναγκαίο να ασκούνται τόσο συχνά πάνω από την Γαύδο;

Το ερωτήματα που προκύπτουν αλλά δεν αναφέρονται στο ρεπορτάζ είναι:

•Γιατί όλες οι “δύσκολες” ασκήσεις της  ΠΑ γίνονται πλέον νότια της Κρήτης;

•Δεν …μας χωράει πια το Αιγαίο για να κάνουν ασκήσεις οι αεροπόροι μας;

•Δεν θέλουμε να πετάμε στο Αιγαίο για να …μην προκαλούμε; Ποιους;


Όσο για την επισήμανση που γίνεται στο ρεπορτάζ για το πόσο “ευαίσθητη περιοχή είναι η Γαύδος”; Αν έχουμε αρχίσει εμείς οι ιδιοι να υιοθετούμε την κάθε τουρκική ανοησία…ζητω που καήκαμε. Ας αρχίσουμε να τυπώνουμε …μπλουζάκια με το “η Γαύδος είναι ελληνικη”. Για το οποίο δεν υπάρχει καμία μα καμία απολύτως αμφιβολία.

Ας απαντήσουμε λοιπόν στα παραπάνω ερωτήματα και μετά να δούμε αν ενοχλείται ή όχι η “συριζαία” δήμαρχος από τις πτήσεις τους.

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis