Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:04 | 04/08/2015

Μία μάλλον περίεργη υπόθεση καταγγελίας για βιασμό διερευνά η Ασφάλεια της Ρόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες ένας 28χρονος ομογενής από την Αλβανία ο οποίος και συνελήφθη, κατηγορείται ότι συνοδεύοντας μία 17χρονη τουρίστρια από τη Νορβηγία, την οδήγησε σε πυλωτή πολυκατοικίας, όπου την εξανάγκασε σε συνουσία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά δήλωση της ίδιας στις Αρχές, γνώρισε τον 28χρονο σε μπαρ της περιοχής και κάποια στιγμή εκείνος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει για να βρει τις φίλες της. Σε κοντινή απόσταση από το μπαρ και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης την οδήγησε μέσα στην πυλωτή μίας πολυκατοικίας, ασκώντας σε βάρος της, όπως είπε, ...ψυχολογική βία και την βίασε, ενώ εκείνη δήλωσε, πως δεν αντιστάθηκε, γιατί φοβήθηκε τη σωματική διάπλαση του 28χρονου.

Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να γυρίσουν στο ίδιο μπαρ και να την κεράσει ένα ποτό, κάτι το οποίο η 17χρονη... δέχτηκε και τον ακολούθησε, πάλι κατά τα λεγόμενά της ...φοβούμενη την σωματική διάπλαση του 28χρονου. Μετά το ποτό, η κοπέλα αποχώρησε από το μπαρ και βρήκε στο ξενοδοχείο μία φίλη της που έμεναν μαζί, όπου της διηγήθηκε το περιστατικό...

Ακολούθως, μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και προχώρησαν μαζί στην καταγγελία και συνοδεία αστυνομικών μετέβησαν στο μπαρ όπου αναγνώρισαν τον 28χρονο, ο οποίος και συνελήφθη. Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την ανήλικη τουρίστρια από τη Νορβηγία, ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ίχνη βιασμού σε βάρος της.

http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis