Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:20 | 19/04/2022

Τον πρώην αρχηγό της Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη μαθαίνω ότι προορίζει το Μέγαρο Μαξίμου για τη νευραλγική θέση του γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Ενόψει του δύσκολου καλοκαιριού, οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης πρότασης θεωρούν ότι η εμπειρία του ικανού αξιωματικού, σε συνδυασμό με τη γνώση των προσώπων που στελεχώνουν νευραλγικές θέσεις σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Αστυνομία, εκ των πραγμάτων δίνει ένα προβάδισμα στην επιλογή Καραμαλάκη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Ραχωβίτσας ιδρύει Ινστιτούτο - Ποια θα είναι η αποστολή του


Αν στα παραπάνω προστεθεί και η άριστη συνεργασία που είχε ο τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. με τους συναρμόδιους υπουργούς, τότε μιλάμε για μια απολύτως επιτυχημένη επιλογή.

Πάντως, για τη θέση του γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τις τελευταίες ημέρες παίζει και το όνομα ενός ακόμα τέως (υψηλόβαθμου) αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος αποστρατεύθηκε στις πρόσφατες κρίσεις.

Η απόφαση θα ληφθεί κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραμείνει στη θέση του ο νυν γραμματέας, που ανέλαβε καθήκοντα μετά την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία, λένε ότι ο Παπαγεωργίου ήταν και παραμένει άνθρωπος του νυν υφυπουργού Άμυνας.

Γιάννης Κουρτάκης

Πηγή:  parapolitika.gr - Στήλη "πολιτικός καφές"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis