Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 18/05/2022

Όπως μπορείτε να δείτε δεν μιλάμε για μία απλή Ferrari αλλά για την F8 Tributo των 720 ίππων και των 3,0 δευτερολέπτων για το «0-100».

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες Ferrari που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και μία από τις πιο γρήγορες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία κάπου στην Γερμανία μια κίτρινη F8 Tributo βρίσκεται δίπλα στο ανακριτικό της αστυνομίας. Προφανώς όχι για να θαυμάσουν από κοντά τα όργανα της τάξης το ιταλικό supercar, αλλά για να «κόψουν» στον οδηγό το σχετικό πρόστιμο.

Μπορείτε να φανταστείτε όμως ποιο είναι αυτό; Η πρώτη σκέψη έχει να κάνει με παράβαση κάποιου ορίου ταχύτητας. Μήπως πέρασε με κόκκινο ή μήπως έκανε επικίνδυνους ελιγμούς; Μήπως ήταν κάτι πιο απλό όπως το παρκάρισμα σε απαγορευμένο σημείο;

Όχι, δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω. Και όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, ο οδηγός και κάτοχος της F8 Tributo των 300 -και βάλε- χιλιάδων ευρώ για κάποιο λόγο την κυκλοφορούσε χωρίς να είναι ασφαλισμένη.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε από τη σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος στο Mettmann (μία πόλη στη Ρηνανία-Βεστφαλία) η Ferrari κυκλοφορούσε ανασφάλιστη από τον Ιανουάριο του 2022 καθώς ο 32χρονος ιδιοκτήτης της δεν είχε εξοφλήσει τα ασφάλιστρα.

Έτσι, κόπηκε η σχετική κλήση για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, ανακλήθηκε η άδεια κυκλοφορίας του και ο ιδιοκτήτης υποχρεώθηκε να πληρώσει ένα φορτηγό με γερανό για να μεταφέρει το αυτοκίνητό του στο σπίτι του. Πραγματικά, πολύ περίεργη κατάσταση για κάποιον που έχει τα χρήματα να αγοράσει μια Ferrari αλλά όχι και για να την ασφαλίσει.

 

www.newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis