Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 17/08/2015

Στα ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ του Βοτανικού οι περίπου 200 λαθρομετανάστες -που τελικά μεταφέρθηκαν χθες εκεί με οχήματα της Πυροσβεστικής σε μία επιχείρηση που κράτησε δύο ώρες- πέρασαν το πρώτο τους βράδυ, προφανώς ανακουφισμένοι μετά την παρατεταμένη παραμονή τους στην...εξοχή δηλαδή στο Πεδίον του Άρεως στο οποίο είχαν στήσει σκηνές, μετατρέποντας την περιοχή σε καταυλισμό.

Τα μίνι διαμερίσματά τους έχουν όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις με έπιπλα, μπάνιο αλλά και παιδότοπους όπως και χώρους συνάθροισης για να πίνουν ανέμελα τον καφέ τους, να κάνουν κοινωνικές συζητήσεις και να ξεκουράζονται.

Φυσικά ο χώρος διαθέτει μέχρι και κλιματισμό αλλά και wifi  ούτως ώστε να μην τους λείπει τίποτα και να μπορούν να αξιοποιούν την ώρα τους σερφάροντας και στο διαδίκτυο.

Η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε χθες τη γενική επίβλεψη των...καλεσμένων της στο κέντρο. Παρέμεινε μαζί τους για αρκετή ώρα όμως οι κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτύρονται για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών εκεί της επιφύλαξαν μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς κατά την αποχώρησή της, τη γιούχαραν! 

Τώρα, η πρώτη νύχτα για αυτούς που επέλεξαν να αποδεχτούν την πρόταση για φιλοξενία της κ. Τασίας ήταν καλή και κυρίως ανακουφιστική αφού έκαναν μπάνιο μετά από πολλές μέρες και κοιμήθηκαν σε κανονικά κρεβάτια και όχι στην ύπαιθρο.

 

 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

http://www.defencenet.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis