Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 22/10/2021

Την 1η Νοεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου οι γονείς που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για το βιασμό και την κακοποίηση των τριών παιδιών τους. 

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2018 μετά από καταγγελία και είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Η 14χρονη κόρη του ζευγαριού είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ εκτός από το κορίτσι, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού, έπεφτε και ο 8χρονος αδελφός της, ενώ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών ήταν θύματα των γονιών τους.

Για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι είχαν γίνει καταγγελίες και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Στη συνέχεια οι γονείς συνελήφθησαν.

Η 48χρονη μητέρα κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Κω «έσπασε» τελικά και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις που μαζί με τον σύζυγό της, έκαναν στα παιδιά τους!

Στο δικαστήριο ξετυλίχθηκε καρέ καρέ τα όσα αποτρόπαια έκαναν στα παιδιά τους.  Η κόρη τους για τρία χρόνια ζούσε εφιάλτη. Όπως αποκαλύφθηκε από το 2015 ως και το 2018 ο πατέρας της, της αφαιρούσε τα ρούχα και εσώρουχα είτε την εύρισκε γυμνή στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο και εν συνεχεία την θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα. Προσπάθησε να τη βιάσει ενώ σε κάποιες πράξεις κατηγορείται ότι συμμετείχε και η μητέρα της. 

 Τελικά το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους ο 52χρονος πατέρας καταδικάστηκε σε 24 χρόνια κάθειρξη και η μητέρα σε 13 χρόνια
Ενόψει της δίκης ο δικηγόρος της μητέρας των παιδιών Μανώλης Αναστασάκης δήλωσε στο newpost.gr. 

«Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η ίδια θύμα κακοποίησης του ίδιου του συζύγου της ο οποίος την ανάγκαζε - ξυλοκοπώντας τη καθημερινά – να αποδέχεται τις ακατανόμαστες πράξεις του. Θύματα σε αυτή την ιστορία είναι τα παιδιά και η ίδια η οποία δεν είχε τη δύναμη να καταγγείλει στις αρχές την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου με αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά να υποστούν στο οικογενειακό περιβάλλον τον εφιάλτη. Ωστόσο το πρωτοβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε ελαφρυντικό. Έχει ήδη αποφυλακιστεί και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος προσεγγίζοντας ξανά από την αρχή τα παιδιά της».

Την 1η Νοεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου οι γονείς που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για το βιασμό και την κακοποίηση των τριών παιδιών τους

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάϊο του 2018 μετά από καταγγελία και είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Η 14χρονη κόρη του ζευγαριού είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ εκτός από το κορίτσι , θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού, έπεφτε και ο 8χρονος αδελφός της, ενώ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών ήταν θύματα των γονιών τους.

Για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι είχαν γίνει καταγγελίες και στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis