Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 26/12/2021
Μια αστυνομικός της Βαλτιμόρης - η οποία είναι και μητέρα και γιαγιά - έπεσε σε ενέδρα με το περιπολικό της νωρίς την προπερασμένη Πέμπτη και τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα νοσοκομείο της περιοχής.
 
Η τραυματίας αστυνομικός Keona Holley εργαζόταν στη Νότια Περιφέρεια, όπως αναφέρει η Baltimore Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός ήταν σε υπηρεσία και καθόταν στο όχημά της, όταν κάποιος ήρθε από πίσω και την πυροβόλησε πολλές φορές. Το περιπολικό έπεσε σε έναν φράχτη μετά από τους πυροβολισμούς, πιθανόν καθώς η αστυνομικός προσπάθησε να διαφύγει.

Ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπράντον Σκοτ ​​εξέδωσε μια δήλωση: "Μία αστυνομικός της Βαλτιμόρης πυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας και είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μέριλαντ. Προσεύχομαι καθημερινά για τους αστυνομικούς μας που ρισκάρουν ανιδιοτελώς τη ζωή τους για να προστατέψουν τις γειτονιές μας και να χτίσουν μια καλύτερη Βαλτιμόρη. Όποιος διέπραξε αυτή την αποτρόπαια πράξη είναι δειλός και πρέπει να προσαχθεί στη δικαιοσύνη. Δεν αμφιβάλλω ότι οι αστυνομικοί μας θα βρουν τους υπεύθυνους, αλλά χρειαζόμαστε κι οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάποιες πληροφορίες. Ως πολίτες, το οφείλουμε σε αυτή την αστυνομικό που κινδυνεύει, φέρτε γρήγορα τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη».
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis