Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:21 | 05/11/2021

Στην εισαγγελέα της Ρόδου δήλωσε παρών σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Ντόρας, Ιωάννης Βέρρας. Αυτό που ζητούν οι συγγενείς της κοπέλας είναι να ερευνηθεί αν υπάρχει συνεργός. Αν ο δολοφόνος της κόρης τους έδρασε μόνος του ή κάποιος τον βοήθησε.

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές στη δεξιά πλευρά του σώματος της με κυνηγετικό όπλο.Την πυροβόλησε από την πλευρά του συνοδηγού με τις σφαίρες να κάνουν θρύψαλα το τζάμι και να τραυματίζουν θανάσιμα την Ντόρα. Το κορίτσι βρέθηκε δίπλα στην ανοιχτή πόρτα του οδηγού. Είχε μόλις μπει στο αυτοκίνητό της και όπως όλα δείχνουν ο δολοφόνος της είχε στήσει καρτέρι.

Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφόνου

Οι αστυνομικοί γρήγορα έφθασαν έξω από το σπίτι του δολοφόνου. Τον βρήκαν νεκρό πάνω στο κρεβάτι το φέροντας τραύμα στο θώρακα στην περιοχή της καρδιάς. Είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Μέσα στο σπίτι του βρήκαν την φονική καραμπίνα άδεια αλλά και γεμάτα φυσίγγια.Ένα μπλοκ με ιδιόχειρο σημείωμα στην 4η σελίδα που έγραφε «Δεν αξίζει η ΖΩΗ ΜΟΥ χωρίς τη Μικρή μου». 

Στην Τρίτη σελίδα αναγράφονταν σημειώσεις με ημερομηνίες και σύντομο ιστορικό γνωριμίας καθώς ένα διπλωμένο μέσα στο μπλοκ φύλλο όπου ήταν γραμμένα ονόματα ανδρών με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. 

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν 2 λάπτοπ χρήματα αλλά και ένα σπασμένο τάμπλετ στα σκουπίδια:  «Ήταν πιεστικός και κτητικός».  Οι συγγενείς του κοριτσιού στις καταθέσεις τους ισχυρίστηκαν ότι η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και από ένα σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πολύ πιεστικός και κτητικός μαζί της και έτσι 10 -12 ημέρες πριν την δολοφονία χωρίσανε. Η αφορμή του χωρισμού ήταν ότι ο δράστης είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της από το google.

Οι συγγενείς του δολοφόνου κατέθεσαν ότι ο χωρισμός τους τον είχε καταρρακώσει ψυχολογικά. Μάλιστα για το λόγο αυτό παρακολουθούσε συνεδρίες σε ψυχολόγο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Ιωάννης Βέρρας δήλωσε στο newpost.gr: «Αυτή τη στιγμή μέσω εμού εκφράζονται οι προβληματισμοί της οικογένειας της κοπέλας. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο των αρχών αν πιθανόν υπάρχει συνεργός .»

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis