Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:43 | 06/05/2022

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο 55χρονος άντρας που το απόγευμα της Πέμπτης σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η γυναίκα στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου, ανατολικά της Καβάλας.

Η 43χρονη Α.Π. ήταν φαρμακοποιός και είχε δύο παιδιά με τον 55χρονο, ηλικίας 10 και 6 ετών
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, τη στραγγάλισε. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ο δράστης τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, λέγοντας πως έκανε κακό στη γυναίκα του και ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα σε κρεβάτι που υπήρχε σε δώμα πίσω από την επιχείρηση, ενώ δίπλα ήταν ο 55χρονος, ο οποίος αιμορραγούσε.

Φαίνεται ότι ο δράστης μετέφερε εκεί το σώμα της, μετά τη δολοφονία. Από την αυτοψία των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη είχε σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της.

ΚΑΒΑΛΑ
 
Το φαρμακείο, όπου έγινε το φονικό
ΚΑΒΑΛΑ
 
Λουλούδια στο σημείο του εγκλήματος

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς "είναι εκτός κινδύνου".

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Πηγή: thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis