Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 24/03/2020

Ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης το εξώφυλλο του περιοδικού μας"Αξιωματική Αστυνομία", είναι αφιερωμένο σ'αυτούς που"φυλάττουν Θερμοπύλες" εκεί που το καθήκον τους προστάζει!

Σχεδόν μόνοι τους, απέτρεψαν την εισβολή χιλιάδων μεταναστών που σχεδίασε ο Ερντογάν. Δικαίως γνωρίζουν καθημερινά την αποθέωση από τους ακρίτες μας στον Έβρο!

Είναι οι ήρωες τους, είναι οι ήρωες μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ που κάνατε περήφανους όλους μας και ειδικά εμάς, που πιστέψαμε σε σας, όταν κάποιοι άλλοι σας πετροβολούσαν.

Ανυψώσατε το γόητρο της πατρίδας μας, το γόητρο της Αστυνομίας.

Ως ΠΟΑΞΙΑ την ώρα της μάχης,την ώρα του αγώνα την ώρα του διπλού πολέμου που δίνει η πατρίδα μας, δεν μεμψιμοιρήσαμε ούτε βγήκαμε ούτε θα βγούμε χάριν μικροσυνδικαλιστικών σκοπιμοτήτων, ως προπέτες να απαιτήσουμε από την πολιτεία εδώ και τώρα επιδόματα!

Αυτό που οφείλει αντίθετα η πολιτεία να πράξει, να μας θωρακίσει δηλαδή με υγειονομικό υλικό αφενός αλλά και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πρόνοιες που οφείλει για το προσωπικό, γιατί και καθυστέρησε χαρακτηριστικά και ελλειπές έχει γίνει-οτι έχει γίνει μέχρι σήμερα- και το απαιτήσαμε και προτάσεις υποβάλλαμε και θα συνεχίσουμε να το διεκδικούμε μέχρι τέλους.

Στο τέλος του πολέμου, όταν όλα και με την βοήθεια του Θεού τελειώσουν και θα βγούμε όρθιοι από αυτή την κρίση, κάνοντας τον απολογισμό του ο καθένας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία, μετά μάλιστα και την δημόσια δέσμευση του πρωθυπουργού μας, θα πράξει το καθήκον της απέναντί μας!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis