Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 12/07/2018
 
Ένταση επικράτησε περίπου στις 09.15 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.
 
Συγκεντρωμένο πλήθος, μεταξύ άλλων και συγγενείς της δολοφονηθείσας, κατά τη μεταφορά του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού Μανώλη Σοροπίδη τού επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να τον λιντσάρουν.
 
«Να πεθάνεις. Φέρε πίσω το παιδί μου» φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
 
Τα μέτρα ασφαλείας για την είσοδο στη δικαστική αίθουσα είναι αυστηρότατα, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ειδικό μηχάνημα για σωματικό έλεγχο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. 
 
Συνέχεια της δίκης
 
Από νωρίς προσήλθε η μητέρα της δολοφονηθείσας, ενώ στο δικαστήριο έφθασε και ο βασικός κατηγορούμενος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης.
 
 
 
 
 
 
Η δίκη ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου με ένταση, απόγνωση και κατάρες.
 
Η διαδικασία διεξήχθη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων ανάλογων με εκείνα που «στιγμάτισαν» την προσαγωγή στον ανακριτή του 58χρονου κατηγορουμένου για το άγριο έγκλημα, όταν συγγενείς του θύματος του επιτέθηκαν για να τον λιντσάρουν. 
 
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
 
Διαβάστε περισσότερα στο  zougla.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis