Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:34 | 14/11/2015

Έπιασε τόπο το καρτέρι που είχαν στήσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια αερογέφυρα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή Κουτσελιό των Ιωαννίνων, όπου είχαν εντοπίσει μια κρύπτη στην οποία κρύβονταν ποσότητες ηρωίνης.

Μόλις εμφανίστηκαν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 34 χρόνων μαζί με μία 31χρονη γυναίκα και παρέλαβαν ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο ήταν κρυμμένο, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν 350 ευρώ και τέσσερα κινητά. Όπως αποδείχθηκε, στο πακέτο υπήρχαν 25,3 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε αφήσει o 24χρονος Αλβανός προμηθευτής τους.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο Χαροκόπι Ιωαννίνων, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα καθώς εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen σε βάρος του. Σε μια υπαίθρια καβάντζα που διατηρούσε στο Κουτσελιό Ιωαννίνων βρέθηκαν άλλες επτά συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 359,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα, μαζί με τους «πελάτες» του που κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis