Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 11/01/2015

Συνελήφθη χθες το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 35χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα είχε αφαιρέσει αντικείμενα από αποθήκη ιδιοκτησίας 68χρονης ημεδαπής, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

Επίσης, συνελήφθη χθες το πρωί σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 57χρονος ημεδαπός, καθώς σε χώρο κοντά στην οικία του είχε αποκρύψει στο έδαφος 7 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 56,2 γραμμαρίων. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 10,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Ακόμα, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 19χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 8 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Σκύδρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Πέλλας, δύο 23χρονοι, ένας 22χρονος και ένας 20χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων και μία συσκευή τρίφτη κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Τέλος, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 23χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων.

Πηγή:thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis