Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:01 | 11/07/2018

Στο περίπτερο της Beretta στην παγκόσμια έκθεση όπλων (IWA) υπήρξε ένα κομμάτι που εγκλώβισε το βλέμμα μου, χάρη στην φανταχτερή θήκη και τις πινελιές ανθρακονημάτων.

Για τους λάτρεις της αυτοκίνησης τα ανθρακονήματα βελτιώνουν την εμφάνιση οποιασδήποτε επιφάνειας οπότε γιατί όχι και σε ένα Beretta 92;

[custom:google-ads]

Αυτή είναι η σκέψη πίσω από την ειδική έκδοση 92 Fusion Black.

Το Fusion Black πηγαίνει με τα πάντα

Το 92 FS Fusion ήταν μια ειδική έκδοση Beretta Elite 92.

Είχε χειροποίητα ένθετα από καρυδιά στο πλαίσιο και λαβές από ίνες άνθρακα, δίνοντάς του μια δελεαστική πολυτέλεια.

Το Black Fusion έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, με την διαφορά ότι η Beretta επέλεξε να χρησιμοποιήσει εξολοκλήρου ίνες άνθρακα με ένθετα ξύλου από έβενο για την λαβή.

Μια αποκλειστική σειρά: Η σειρά αυτή αποτελείται από 120 πιστόλια, 80 σε 9×19 και τα υπόλοιπα 40 σε 9×21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kimber Special Edition K6s: Ένα περίστροφο κομψοτέχνημα

Κάθε πιστόλι αριθμείται και προσφέρει μια πραγματικά αποκλειστική λεπτομέρεια: ο αριθμός του πιστολιού συμπίπτει με τον σειριακό του αριθμό.

Ένα ανθεκτικό και κομψό πλαίσιο: το πλαίσιο του Fusion Black είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, με προσαρμοσμένο σχέδιο στην περιοχή της κάννης για να επιτρέπει την τοποθέτηση ενός ενθέματος από ανθρακονήματα.

Εξαιρετικές λαβές: Το κεντρικό πλαίσιο της λαβής είναι κατασκευασμένο από πραγματικές ίνες άνθρακα και διαθέτει ένθετο από έβενο, στο οποίο εσκεμμένα παρέλειψαν την χάραξη του συνηθισμένου καρό μοτίβου για να τονίσουν τις λεπτές λεπτομέρειες στα νερά του ξύλου. Στο κέντρο των ένθετων από έβενο, υπάρχει μια χειροποίητη γυαλιστερή ασπίδα από χάλυβα με το παραδοσιακό λογότυπο του Pietro Beretta "PB" χαραγμένο στο χέρι με σφυρί και σμίλη. Οι βίδες που κρατούν τις λαβές στη θέση τους σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτό το μοντέλο και συνοδεύονται από ένα ειδικό εργαλείο.

Προσεγμένες λεπτομέρειες και πινελιές από καρό χαράξεις: κάθε αιχμηρό άκρο, πίρος και βίδα, καθώς και η κάννη έχουν περάσει γυαλισμα καθρέπτη με το χέρι, για να δημιουργήσουν μια αντίθεση με τις ματ λεπτομέρειες του όπλου.

Το πλαίσιο στο ύψος του επικρουστήρα, το κουμπί απελευθέρωσης γεμιστήρα και ο υποφυλακτήρας σκανδάλης είναι επίσης γυαλισμένα καθρέφτη, όμως ξεχωρίζουν χάρη στην περιορισμένη καρό χάραξη.



Οι βίδες είναι ειδικής κατασκευής για τη σειρά Fusion, έτσι το όπλο έρχεται με ένα ειδικό εργαλείο για την αφαίρεσή του και φυσικά είναι και αυτό τυλιγμένο με ίνες άνθρακα.
Εδώ είναι μια μετάφραση της παραπάνω πινακίδας.


 

Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του ξεχωριστού πιστολιού.

Αυτή η περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση 40 κομματιών γιορτάζει με μοναδικό τρόπο ένα ορόσημο στην ιστορία μας, μια τέλεια αρμονία παραδοσιακών και καινοτόμων υλικών



Η θήκη είναι επίσης καλυμμένη με ίνες άνθρακα. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Beretta.

Σύμφωνα με τον Erik Stern της Beretta, το 92 Fusion Black κοστίζει (πάρτε μια ανάσα) 11.500 δολάρια (περίπου 9800 ευρώ). Μισό να πουλήσω το αυτοκίνητό μου :-Ρ

Πηγή: thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis