Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 13/12/2014

Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν συνολικά (11 στο Ηράκλειο και 5 στο Λασίθι) διότι έπαιζαν ζάρια και πόκερ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στο Δήμο Φαιστού το βράδυ της Παρασκευής (13/12/2014), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων 11 άτομα ηλικίας από 21 έως 70 χρονών, γιατί στο καφενείο ενός 54χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, διαπιστώθηκε ότι μια 48χρονη (υπεύθυνη του καταστήματος), είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο να παίζουν ζάρια.

Σε έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.755 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι ζάρια, τράπουλες, και μάρκες.

Την ίδια μέρα, συνελήφθησαν στο Δήμο Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πέντε άτομα ηλικίας 31, 34, 35, 36 και 43 χρονών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Σε έρευνα που έγινε σε καφενείο 43χρονου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει στους παραπάνω τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «Πόκερ».

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, μια τράπουλα και μάρκες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis