Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 24/11/2014

Δύο λόγια για το επεισόδιο στο  μπαρ  «Έτσι απλα  ελληνάδικο » επί της οδού ακτή Δηλαβέρη 21, μικρολίμανο .

Σε πολλά  « στάδια » του επεισοδίου πρέπει να εστιάσουμε… όπως  :


 Η συμπεριφορά του δράστη εντός του κατά/τος ( πριν την έξοδό του ) θορύβησε τον ιδιοκτήτη (;)που αποφάσισε να τον ακολουθήσει μαζί με έναν υπάλληλο για να δουν τις προθέσεις του.

Το γεγονός ότι ο δράστης επέστρεψε με το συγκεκριμένο όπλο και με  δύο γεμιστήρες .Πυροβολούσε  αδιακρίτως και οι περισσότεροι είχαν προλάβει να καλυφθούν (Ο ιδιοκτήτης (;) είδε τον άνδρα να επιστρέφει προς το κατάστημα κρατώντας όπλο. Μπήκε μέσα μαζί με τον υπάλληλο και άρχισε να φωνάζει στους θαμώνες να καλυφθούν.)

Τους πρώτους πυροβολισμούς τους έριξε στο έδαφος, που σημαίνει ότι ήταν εκπαιδευμένος στην χρήση τέτοιου όπλου.

Τα στοιχεία αυτά  όμως  δεν “ταιριάζουν” σε χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας που θέλουν να στείλουν μήνυμα στους ιδιοκτήτες , οι οποίοι  συνήθως χτυπούν κλειστά καταστήματα και όχι καταστήματα γεμάτα κόσμο και φροντίζουν να  μην τους δουν δεκάδες μάτια, σε αντίθεση με  τον δράστη της επίθεσης .

Το περασμένο της ώρας ( ξημερώματα ) , η κατανάλωση αλκοόλ , η σχετική περιθωριοποίηση

( προσβολή ) που ένιωσε , σε συνδυασμό με το ότι βρισκόταν σε ‘ Ελλινάδικο ΄ γεμάτο νεολαία κ.α , αποτέλεσαν σωρευτικά τα αίτια που οδήγησαν στην εγκληματική του συμπεριφορά.

Το γεγονός ότι , δεν σχεδίασε την επίθεση εναντίων  συγκεκριμένων ατόμων δείχνει ότι οι αιτίες που προαναφέρθηκαν , «ανέδειξαν » στο βουλητικό του , δεδομένης και της ψυχοσύνθεσής του , ως στόχο , όλο τα σχήμα ( Ελληνικό μπαρ , νεολαία , διασκέδαση κτλ ) , όπερ σημαίνει ότι « ωθήθηκε » και από άλλα στοιχεία και συγκεκριμένα  εθνικιστικά , αφού ,ο τρόπος δράσης δεν “ταιριάζει” σε χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας που θέλουν να στείλουν μήνυμα στους ιδιοκτήτες

… αυτά , σε συνδυασμό με ‘αλλά στοιχεία των οποίων η δημοσίευση δεν ενδείκνυται προκύπτει ότι

Ο δράστης είναι ‘παροπλισμένο’ μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κινείτε στις παρυφές μιας ιδιότυπης τρομοκρατίας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis