Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 26/11/2018

ΠΡΟΣ: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ )

ΚΟΙΝ :ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΘΕΜΑ  :Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση είδαμε την απάντησή  του ΥΠΕΘΑ   στο θέμα της μοριοδότησης των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην φρουρά Ιωαννίνων.

Προκειμένου να γνωρίσετε την υφιστάμενη κατάσταση στην Φρουρά Ιωαννίνων σας επισημάνουμε τα εξής τα οποία όπως φαίνεται δεν λήφθηκαν υπόψη στην απάντηση  του ΥΠΕΘΑ .

Η Φρουρά Ιωαννίνων περιλαμβάνει τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν όχι σε έναν όπως ανέφερε το ΥΠΕΘΑ ,αλλά σε  δύο  Δήμους  της Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων και τον Δήμο Πωγωνίου, όπως αναγράφεται και στις υπεύθυνες δηλώσεις φρουράς προτίμησης έτους 2019 των Στελεχών(Δήμος Ιωαννιτών-Πωγωνίου) ο  οποίος σε όσα χαρακτηριστικά  αναφέρει το ΥΠΕΘΑ στην απάντησή του (κλιματολογικά ,απόσταση από μεθόριο ,υποδομές ,μέσα μεταφοράς ,πληθυσμός, τουρισμός) μειονεκτεί σημαντικά απέναντι στους Δήμους  Φλώρινας και Καστοριάς  ενώ  οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν εκεί , λαμβάνουν τα εξαπλάσια μόρια από την Φρουρά Ιωαννίνων!

Η αδικία αυτή λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις  αν λάβουμε  υπόψη ότι οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων λαμβάνουν λιγότερα μόρια και από τους συναδέλφους τους που υπηρετούν στην Αθήνα (λαμβάνουν τα υπερδιπλάσια)  αλλά και της Χαλκίδας (λαμβάνουν τα πενταπλάσια) κάτι που ενώ αναφέραμε στην πρώτη μας επιστολή για το θέμα της μοριοδότησης δεν δόθηκε καμιά απάντηση από το ΥΠΕΘΑ .

Από τα παραπάνω προκύπτει  ανάγκη στο πνεύμα της της απάντησή  του ΥΠΕΘΑ που αναφέρει  <<ότι το προσωπικό θα αισθανόταν τουλάχιστον αδικημένο με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στο θεσμό των μεταθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται για το περί δικαίου αίσθημα μεταξύ των στελεχών και το αποτύπωμα της αξιοκρατίας σε αυτά >> ότι τα παραπάνω  αφορούν όπως αποδείξαμε τα στελέχη που υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων.

Κατόπιν των παραπάνω και προκειμένου να αποκατασταθεί η οφθαλμοφανέστατη αδικία για τα Στελέχη που υπηρετούν στη Φρουρά Ιωαννίνων όπως αποδείξαμε , επανερχόμαστε στο θέμα και  παρακαλούμε για τις ενέργειες σας προκειμένου η εν λόγω Φρουρά να συμπεριληφθεί στην αντίστοιχη  τουλάχιστον κατηγορία που ανήκουν οι Φρουρές Καστοριάς και Φλώρινας .

           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Στρατσιάνης Παναγιώτης

Λγός (ΠΖ)

ΕΜΘ Αλχίας  (ΜΧ)

6937453787

6936563126

 

 ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ – ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ «ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ» ΙΩΑΝΝΙΝΑ- Ιωάννινα: Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με Αλβανούς κακοποιούς

espeep.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis