Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
18:10 | 19/11/2014


Τελευταία προειδοποίηση  κύριοι, κάτω τα χέρια από την Αστυνομία …. θα έχει Εισαγγελέα και αγωγές . Με αφορμή τα επεισόδια στο πολυτεχνείο λοιπόν και τις σχετικές αναφορές που κάποιες , χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης Καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να ανεβάσετε την τηλεθέαση - με το να “δείχνετε” αποκεφαλισμούς , εκτελέσεις , αισθησιακές σκηνές , πλημμύρες , καταστροφές , σεισμόπληκτους να φωνάζουν Παναγία μου !! - αιμόφυρτους , … διμοιρία ΜΑΤ να επιτίθεται - πεινασμένη και διψασμένη - σε ταλαίπωρο περιπτερούχο και να του κλέβουν εμφιαλωμένα νερά ξυλοφορτώνοντας τον , αιμόφυρτο φοιτητή με «ζεστό» ακόμα το αίμα στο πρόσωπο από κτύπημα ΜΑΤΑτζή , χτυπημένο διαδηλωτή να φωνάζει βοήθεια πεσμένος στην άσφαλτο και η αστυνομία να μην δίδει σημασία , φωτιές σε κάδους απορριμμάτων ..πόλεμο , έκτακτα γεγονότα , ΣΟΚ και δέος , κ.α Καταλαβαίνουμε την ανάγκημέσα από εσάςοι διάφορες εταιρείες που διαφημίζετε , να θέλουν έτσι να πωλήσουν περισσότερα προϊόντα ,όπως , καφέδες , κολόνιες , αφρόλουτρα ,προφυλακτικά , αυτοκίνητα κτλ

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να « πιέσετε » την συγκυβέρνηση για τους δικού σας λόγους ( ξέρετε τι εννοούμε ) , μέσα από σκηνές και αναφορές τέτοιες , που « επηρεάζουν » τις δημοσκοπήσεις και διαμορφώνουν την « ελεγχόμενη » κοινή γνώμη …. που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη των κάθε κυβερνήσεων , να θέλουν ενίοτεμέσω εσάςνα «περάσουν » μια συγκεκριμένη οπτική , άποψη , θέση , αίσθηση , πεποίθηση κ.α στην κοινή γνώμη , που αποτελείτε από , αγρότες , μεροκαματιάρηδες , συνταξιούχους , νοικοκυρές , φοιτητές , άτομα που περιμένουν ώρες στην «ουρά» σε κάποια τράπεζα , σε κάποιο νοσοκομείο ή πίνουν σκέτο ελληνικό καφέ σε κάποιο καφενεδάκι ορεινού χωριού.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη κάποιωναναφερόμαστε σε ιστοσελίδανα διαφημιστεί με κάθε τρόπο , προβάλλοντας π.χ την « αυτοθυσία » δημοσιογράφου που στην αγωνία του να ενημερώσει την κοινή γνώμη δέχτηκε λέει , « αδικαιολόγητη » επίθεση από τα ΜΑΤ , που αμέσως έγινε πρώτο θέμα … και η τέλεια διαφήμιση. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να βγάλετε το ψωμί σας , να ζήσετε την οικογένειά σας , να πάρετε την νέα έκδοση του αυτοκινήτου σας , να αγοράσετε καινούργιο κινητό , να φτιάξετε και εσείς ένα μικρό εξοχικό , την αγωνία σας να ενημερώσετε την κοινή γνώμη για χάρη της οποίας πολλές φορές , φτάνετε στο σημείο να « τρώτε » ξύλο … από τα ΜΑΤ . … κα άλλα .

Δεν καταλαβαίνουμε όμως κύριοι ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κάθε τόσο.
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί στα συγκεκριμένα επεισόδια εστιάσατε 99% στις αρνητικές ερμηνείες κατά των αστυνομικών και δεν προβάλλετε και την άλλη πλευρά των γεγονότωνδικαία και ζυγισμένα .
Η κοινή γνώμη σας διαβεβαιώνουμε , ότι αντιλήφθηκε αυτή την σκοπιμότητα . Δεν καταλαβαίνουμε γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη του κοσμάκη και μετά έκπληκτοι διαπιστώνεται , ότι στρέφετε για ενημέρωση στο διαδίκτυο Δεν καταλαβαίνουμε γιατί « ρίχνεται » συνέχεια το επίπεδο ενημέρωσης .
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί , αντί να « ανεβάζετε » την κοινωνία , την «ρίχνετε » συνέχεια . .. και ακριβώς επειδή δεν καταλαβαίνουμε , έχουμε αντιληφθεί την σκοπιμότητα . Συνέλθετε κύριοι , σας χρειαζόμαστε σαν Δημοκρατία , σας χρειαζόμαστε σαν κοινωνία , σας χρειαζόμαστε σαν πολίτες .

Η Ελληνική Αστυνομία κατέχει όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση την δεύτερη θέση στην καρδιά της κοινωνίας ΓΙΑΤΙ σας ενοχλεί αυτό ; Αναπροσαρμόστε την τακτική σας που εν περιέχει ως « εύκολο θύμα » των αστυνομικό των 600 ευρώ. Συνειδητοποιείστε , ότι και αυτοί , οι οικογένειες τους οι φίλοι τους , όσοι τους υπερασπίζονται , είναι τηλεθεατές σας και αναγνώστε σας . Μάθετε ότι και αυτοί έχουν δικαιώματα τα οποία πιστέψτε μας , δεν θα θέλατε να τα χρησιμοποιήσουναμυνόμενοι .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.po[email protected]
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis