Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 06/11/2021

Το κοινωνικό πρόσωπό της έδειξε για ακόμη μία φορά η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Σήμερα, το πρωί, γυναίκες και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας αποχωρίστηκαν τις στολές με τις οποίες τους έχουμε συνηθίσει κι έπιασαν τα ρολά και τα πινέλα στο πλαίσιο μιας δράσης για καλό σκοπό, για να καθαρίσουν και να βάψουν εξωτερικούς τοίχους του δημοτικού βρεφοκομείου «'Αγιος Στυλιανός».

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απευθύνοντας παράλληλα μια έκκληση: «Αυτήν την όμορφη εικόνα που βλέπουμε σήμερα, ας τη διατηρήσουμε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι, άλλοι χώροι έκφρασης, διαμαρτυρίας. Τον χώρο αυτό σε ένα ίδρυμα που κάνει τόσο σημαντική δουλειά, ας τον κρατήσουμε καθαρό, ας τον κρατήσουμε όμορφο», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Είμαστε εδώ, για να αποδείξουμε τι πραγματικά προσφέρει η Δημοτική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο», ανέφερε από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, τονίζοντας ότι οι κοινωνικές δράσεις της υπηρεσίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

«Η δράση στον ‘'Αγιο Στυλιανό' εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα και προσανατολισμού της υπηρεσίας», υπογράμμισε κι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή προσφέρθηκαν από ιδιωτική εταιρεία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis