Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:03 | 26/07/2015

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 shmata poasy-poaxia Μετά τη ψήφιση του ν.4334/15, με τον οποίο αναδρομικά από 01-01-2015 υπάγεται στο Ε.Τ.Ε.Α. ο Κλάδος Επικουρικής Ασφάλισης του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και συνεπώς και όλοι οι Τομείς του (ΤΕΑΕΧ, ΤΕΑΥΑΠ, ΤΕΑΥΠΣ), κρίνεται αναγκαία η σχετική και άμεση εισήγησή σας, τόσο προς τη Φυσική – Πολιτική Ηγεσία του Σώματος όσο και προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να τροποποιηθεί η διοικητική υπαγωγή του Ειδικού Λογαριασμού του ν.826/78 που χορηγεί εφάπαξ οικονομικές ενισχύσεις στους αναξιοπαθούντες αστυνομικούς και στις ορφανικές οικογένειες αυτών.

  Ειδικότερα, προτείνουμε ο ως άνω Ειδικός Λογαριασμός να υπάγεται πλέον στον Τομέα Προνοίας Αστυνομικών (ΤΠΑΣ) αντί του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Ελληνικής Χωροφυλακής (ΤΕΑΕΧ), καθότι ο σκοπός σύστασής του είναι αδιάφορος με τις επικουρικές παροχές του Τομέα και έχει λογιστική – διαχειριστική αυτοτέλεια (εισφορές, προϋπολογισμός κ.λπ.). Την εν λόγω πρόταση, οι Ομοσπονδίες μας θα την στηρίξουν περαιτέρω με ό,τι ενέργειες απαιτηθούν προς κάθε αρμόδιο Φορέα με στόχο την αποδοχή και υλοποίησή της.

  Επισημαίνουμε ότι, οι Ομοσπονδίες μας από την πρώτη στιγμή αντιδρούν στα πρωτόγνωρα και αιφνίδια μέτρα που αποδέχθηκε η Κυβέρνηση ενόψει της υπογραφής του 3ου Μνημονίου.

  Τέλος, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας, προκειμένου να διασώσουμε ό,τι είχαμε κατακτήσει με αγώνες και θυσίες τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα να ακυρώσουν, αδιαφορώντας για τον ουσιαστικό ανθρωπιστικό χαρακτήρα της λειτουργίας των υπό αφαίμαξη - κατάργηση δομών.

ypografes poasy-poaxia 2015

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis