Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 20/12/2015

Ανάμεσά μας κυκλοφορούσε ένας διαβόητος κακοποιός, από αυτούς που η Αστυνομία θεωρεί ως τους πλέον επικίνδυνους και αδίστακτους.

Ο λόγος για τον Σ.Τ., έναν άνδρα από την Αλβανία με ... πλούσιο βιογραφικό, στο οποίο περιλαμβάνεται και η οργάνωση της απόδρασης του Μάριον Κόλα, το 2013 από τις φυλακές Τρικάλων.

Οι "διασυνδέσεις" του Αλβανού, ωστόσο, ήταν γνωστές στις τοπικές αρχές που μάλιστα πληροφορηθεί ότι βρίσκεται στην Κρήτη και δραστηριοποιείται διακινώντας ναρκωτικά, ως κρίκος της εγκληματικής οργάνωσης, που εξαρθρώθηκε από τις αρχές.

Στα Χανιά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Σ.Τ., τον οποίο "πέτυχαν" στο δρόμο μαζί με άλλον ένα, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ έχει σε βάρος του και καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ωστόσο μεταξύ των ποσοτήτων ναρκωτικών που εντοπίστηκαν, πανελλαδικά, στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε, το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών εντοπίστηκε στο σπίτι στο οποίο ζει, στα Χανιά, ο Σ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis