Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:41 | 18/12/2014

 

Εναέρια... υπερπήδηση του αστυνομικού φρουρού της κατοικίας του υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη. Οι διαρρήκτες της κατοικίας του στους Αμπελόκηπους, παρέκαμψαν τον αστυνομικό της εισόδου με... παρκούρΜπήκαν σε διπλανή πολυκατοικία, ανέβηκαν στην ταράτσα της και από εκεί έφθασαν σε αυτή της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο υπουργός Υγείας. Παραβίασαν την πόρτα της ταράτσας και από εκεί μπήκαν στο διαμέρισμα, απ’ όπου άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και κοσμήματα μεγάλης αξίας.  

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας,συνέλαβαν ως υπεύθυνους της διάρρηξηςδύο άνδρες από τη Γεωργία, ηλικίας 38 και 30 χρόνων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί τους. Οι δράστες πέρα από από την διάρρηξη στο σπίτι του υπουργού έχουν διαπράξει τρεις κλοπές πορτοφολιών μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί τόνισαν την προμήθεια κατάλληλων διαρρηκτικών εργαλείων από τους δράστες και τις... δεξιότητές τους στη διάρρηξη των κλειδαριών και στην αφαίρεση των πορτοφολιών με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις.

Στην κατοχή του 38χρονου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πλήθος κοσμημάτων και ρολογιών.

Πλήθος πορτοφολιών, πλήθος μονάδων αποθήκευσης δεδομένων (USB), μία φωτογραφική μηχανή, μία ζυγαριά ακριβείας, παλαιά χαρτονομίσματα, ασημένια μαχαιροπήρουνα, πέντε ζευγάρια γυαλιών ηλίου.  

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis